14 / 05 / 2024

çeşme plajlarında ücret alınacak mı

çeşme plajlarında ücret alınacak mı

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, plajların tümünün halka açık olacağını, şezlong ve şemsiyelerin ise belediye tarafından hizmete sunulacağını ifade etti. Plajlarda kimsenin fiyat belirleme yetkisi olmayacak...

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Yazlık konut satış fiyatında Çeşme başı çekiyor!

Endeksa verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatının en yüksek olduğu bölgenin Çeşme olduğu görülüyor. Çeşme’de ortalama konut satış fiyatı 938 bin 730 TL dolaylarında seyrediyor..

TOKİ Çeşme Konutları'nda kura çekimi 30 Aralık'ta!

Çeşme'de 1. Etap ve 2. Etap başvuruları tamamlanan TOKİ konutları için 30 Aralık Cuma günü saat 10.00'da, Kaymakamlıkça belirlenecek bir yerde noter huzurunda çekiliş yapılacak.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor.

TOKİ Çeşme Konutları'nda hata tespit edildi!

İzmir'in Çeşme ilçesinin Reisdere mevkiinde yapımı son aşamaya gelen Toplu Konut İdaresi TOKİ konut projesi içindeki okulların yüksekliklerinin hatalı olduğu ortaya çıktı.

TOKİ Çeşme Reisdere Konutları'nda son durum!

İzmir Çeşme’de bakanlık ve yerel yönetimler arasında yaşanan plan savaşlarıyla gündeme gelen ve mahkemeden gelen iptal kararlarına karşın inşaatı tam gaz devam eden Reisdere TOKİ’de yine flaş bir gelişme yaşandı.

Çeşme Toskana Konakları'nda fiyatlar 1 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Femetal Demir Çelik tarafından hayata geçirilen Toskana Konakları'nda 11 villa bulunuyor. Çeşme Ovacık'ta hayata geçirilen projede fiyatlar 1 milyon 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Çeşme Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan İzmir'in Çeşme ilçesindeki Reisdere konutlarında incelemede bulundu.

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

1945 yılında Kuruçeşme imar planı tatbik edilecek!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, Bebek - İstinye yolunun tamamlanmasından sonra Kuruçeşme için hazırlanan imar planını tatbik edecekmiş. Plana göre Kuruçeşme'deki kömür depoları Ortaköy'ün arkasında kurulacak bir kömür bölgesine nakledilecekmiş.

çeşme plajlarında ücret alınacak mı Haberi

çeşme plajlarında ücret alınacak mı

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, plajların tümünün halka açık olacağını, şezlong ve şemsiyelerin ise belediye tarafından hizmete sunulacağını ifade etti.



Çeşme Kaymakamı inci Sezer Becel, beldeyken kapatılıp mahalleye dönüşen Alaçatı'da çoğu içkili 11 işyerinin, Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilmesi ile ilgili açıklama yaptı. Kararın doğal olduğunu söyleyen Becel, "Doğal olmayan şey caminin bu kadar yakınına içkili mekanların açılmış olması. Yönetmelik aslında bunu engeliyor" dedi. "Mabedlere mabed gibi davranmak lazım" diyen Becel, geçtiğimiz günlerde yapılan Kaybolan Lezzetler Festivali kapsamında cami önünde etkinlik yapıldığını da belirterek eleştiride bulundu. Becel, "Kimsenin niyeti içkiyi yasaklamak değil" dedi. 


Kapanan Alaçatı'nın eski belediye başkanı olan CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, kapatılan belediyenin mallarının Diyanet İşleri'ne bırakılması ile ilgili konuştu. Karar açıklandığında sert tepki gösteren, hem hukuki yollardan...