05 / 05 / 2024

Çeşme taş ocağı

Çeşme taş ocağı

Tarihi Yarımada’da yargı karşı Ali Tekin Kalker Ocağı yeniden proje hazırladı. Çeşme Germiyan’da yapılması planlanan proje için valilikten onay geldi.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sakarya Boyalık'ta hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatları bugün alındı. İşte detaylar...

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Çeşme taş ocağı Haberi

Çeşme taş ocağı


Yarımada’da taş ocaklarına karşı kazanılan yargı zaferinin ardından Ali Tekin Kalker Kırma Eleme Tesisi yeni bir projeyle Çeşmelilerin karşısına çıktı.

Çeşme Alaçatı’nın Germiyan Köyü’nde sayıları artan taş ve kalker ocaklarının aldığı izinler bölge halkı tarafından yargıya taşınmış, İzmir 4.İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla ‘ÇED gerekli değildir’ izni iptal edilmişti.

İptal kararının ardından Çeşme'nin içme suyu ihtiyacını karşılayan Kutlu Aktaş Barajı havzasına inşa edilmesi planlanan taş ocağıyla ilgili yeni bir proje hazırlandı.  Önceden verilen ‘ÇED Gerekli Değildir’ kararını referans gösteren firma, Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi için proje hazırladı.

Toplamda 25 hektarlık alanda gerçekleşecek projeyle ocak kapasitesi yılda 1 milyon ton, kırma eleme tesisinin kapasitesi yılda 250 bin ton olarak belirlendi. Proje için toplam 850 bin TL para harcanacak.

Projeyi revize ederek İzmir Valiliği Çevre...