22 / 05 / 2024

çeşmede icradan villa

çeşmede icradan villa

Çeşme İcra Müdürlüğü; İzmir, Çeşme, Alaçatı Köyü'nde yer alan Defne Villaları Sitesi'ndeki 6 konutu her biri 525 bin TL'den satışa çıkardı

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Çeşme'de 20.5 milyon TL'ye icradan satılık arsalar!

Çeşme İcra Dairesi, İzmir İli, Çeşme İlçe, İnönü Mahallesi, Mağara mevkii, 7498 ada, 8-11 parsel ve 7499 ada 8 parsel, 7501 ada, 10-11-12 parsel ve 7490 ada, 2 ve 3 parselde yer alan arsayı 20 milyon 487 bin 100‬ TL'ye icradan satıyor...

Çeşme'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi , Musalla Mahallesi 440 ada, 3 parsel ve 28 parselde yer alan arsayı 6 milyon 267 bin 691‬ TL'ye icradan satıyor...

Gölbaşı'nda 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Gölbaşı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar Mahallesi, 195 ada, 14 parselde yer alan 1.320 metrekare villa ve bahçesini 15 milyon 38 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

çeşmede icradan villa Haberi

çeşmede icradan villa

Çeşme İcra Müdürlüğü; İzmir, Çeşme, Alaçatı Köyü'nde yer alan Defne Villaları Sitesi'ndeki 6 konutu satışa çıkardı. Konutların her biri 525 bin TL olarak belirlendi. İhaleleri 5 Mart 2013 Salı günü Çeşme Adliyesi 1. katta ihale odasında açık arttırma suretiyle yapılacak. 

Dosya No: 2011/100...