02 / 05 / 2024

çeşmeli otoyolu sorunu

çeşmeli otoyolu sorunu

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Atıcı sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları belli oldu! e-Devlet öğretmen atama sorgulama nasıl yapılır? 

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları resmen belli oldu. Peki e-Devlet öğretmen atama sorgulama nasıl yapılır? İşte merak edilenler...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Millî Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, MEB personel alımı hakkında detaylı bilgi almak için branş dağılımı ve başvuru tarihleri gibi konulara odaklanmış durumda.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel ilanı yayınladı! Sözleşmeli personel alım hangi tarihte olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruların ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları henüz açıklanmadı. Fakat diğer detaylar belli oldu.

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı yarın başlıyor! Hemen peş peşe duyurulan şartlara bakın! Fırsatı kaçırmayın!

OGM tarafından yapılacak sözleşmeli memur alımı detayları merak ediliyor. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı yarın başlıyor! Hemen peş peşe duyurulan şartlara bakın! Fırsatı kaçırmayın!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alıyor! Resmen açıklandı! Başvuru şartları peş peşe belli oldu! Sakın kaçırmayın!

OGM tarafından yapılacak sözleşmeli memur alımı merakla araştırılıyordu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alıyor! Resmen açıklandı! Başvuru şartları peş peşe belli oldu! Sakın kaçırmayın!

çeşmeli otoyolu sorunu Haberi

çeşmeli otoyolu sorunu


CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Atıcı sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Aytuğ Atıcı önergesinde; "Mersin ili sahip olduğu yaklaşık 300 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi ile Türkiye'nin önemli bir sahil kentidir. Tarihi, turistik ve kültürel özellikleri ve lojistik alanındaki faaliyetleri ile Akdeniz'de önemli bir jeopolitik değere sahiptir.


Erdemli ve Silifke ilçelerinde nüfus ve araç sayısının yanı sıra bölgedeki turistik ve ekonomik faaliyetler yeni ulaşım ihtiyaçları doğurmaktadır. Özellikle yaz döneminde deniz, yayla ve kültür turizmi ile mevcut nüfus yaklaşık 5 kat artarken, ulaşım yalnızca ilçe merkezlerinden geçen D-400 karayolu üzerinden sağlanmaktadır. Üzerine bir de lojistik faaliyetkeri eklenince Mersin'in trafiğinde tam bir keşmekeşlik yaşanmaktadır. Yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle bölgeye...