19 / 05 / 2024

Çeştepe Camisi

Çeştepe Camisi

KIZILCAHAMAM Çeştepe Mahallesi sakinlerinden Hacı Dursun Demir tarafından yaptırılan Çeştepe Camisi törenle hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda davetli ve Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında ekonomik alanda 'Paniğe kapılmayın' mesajı verdi.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Orhan Gazi Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Adapazarı'nda hayata geçirilen ve doğal afetlerin yol açtığı zararlar nedeniyle zaman içerisinde çeşitli onarımlardan geçirilen Orhan Gazi Camisi restore edildi.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Hedefimiz şehirlerimizi 2023, 2053 ve 2071'e hazırlamak!

Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi temel atma töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hedefimiz şehirlerimizi 2023, 2053 ve 2071'e hazırlamak, güçlü bir Türkiye için güçlü şehirler kurmak" dedi.

Muğla Seydikemer'deki Eşen Camisi restore edilecek!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan ve 148 yıl önce inşa edilmiş olan Eşen Camisi'nin restorasyonuna başlandı...

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde son durum!

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçedeki çalışmaları koronavirüs de durduramadı. Bölge sakinleri inşaatta maskesiz 100'e yakın işçinin çalıştığını belirtti..

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Elazığ'da depremde ağır hasar gören caminin yıkımına başlandı!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Çatalçeşme Camisi'nin yıkım çalışmasına başlandı...

Çeştepe Camisi Haberi

Çeştepe Camisi

Açılışa Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, mahalle halkı ve çok sayıda davetli katıldı. İlçe Müftülüğü'nün Kutlu Doğum programına dahil ettiği caminin açılışında Mevlid-i Şerif okutuldu. Açılıştan sonra cami derneğince vatandaşlara ikramda bulunuldu.


Sabah...