01 / 05 / 2024

Çetin Çapan istanbul kentsel dönüşüm öneri

Çetin Çapan istanbul kentsel dönüşüm öneri

Semerkand Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çapan; 'İstanbul'a yeniden ayıp etmeyelim' Bu cümlenin devamında da, "İstanbul'dan özür dileyelim" diyor.

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Çetin Yüce İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetin Yüce İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çetin Çapan'dan kentsel dönüşüme farklı bir yorum!

Semerkand Yapı’nın İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan İstanbul’un kentsel dönüşümüne farklı bir yorum getirdi. Çetin Çapan “Bugün 5 yeni kent daha yapsak, İstanbul’a sığamayacağız. Kenti tahliye edelim, geniş yerleşimini dışarıya taşıyalım” dedi.

Çetin Çapan'dan İstanbul'da kentsel dönüşüm önerileri!

Semerkand Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çapan; 'İstanbul'a yeniden ayıp etmeyelim' Bu cümlenin devamında da, "İstanbul'dan özür dileyelim" diyor.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Soner Çetin: Çukurova'daki imar sorununu çözeceğiz!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, inşaat sektörünün önünü tıkayan imar sorununun bir an önce çözüleceğine dair güvence verdi. Müteahhitlerle bir araya gelen Çetin. "Baktık olmuyor. Hazine'ye ait yerlerin devrini almayı bile düşünebiliriz." dedi.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Soner Çetin'den emeklilere ev müjdesi!

Her zaman emeklilerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye olarak emekliler için hazırlamış oldukları projeleri en yakın zamanda hayata geçireceklerini söyledi...

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Çetin Çapan istanbul kentsel dönüşüm öneri Haberi

Çetin Çapan istanbul kentsel dönüşüm öneri

'İstanbul'a yeniden ayıp etmeyelim' Bu cümlenin devamında da, "İstanbul'dan özür dileyelim" diyordu... Semerkand Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çapan ile konuşuyoruz. Belki solcu yapısından, kentsel dönüşümle ilgili bazı konulan ifade ediş tarzı can alıcı... "Muhalefet yapmıyorum, gelin İstanbul'u kurtaralım. Bu gidişle Beşiktaş'ta dairen olacak, ama dışarı çıkamayacaksın. Bu kimsenin işine yaramaz" diyor. 


İstanbul konusunda ben de çok hassasım... Dünyanın neresine gidersem gideyim, her türlü çarpıklığına ve zorluğuna rağmen kendimi buradaki gibi hissetmiyorum. Ama bunca sevgi bile son dönemlerdeki yorgunluğu almıyor. İstanbul artık yaşayanları gerçekten çok yoruyor. Gazetemiz DUNYA'nın Kentsel Dönüşüm Zirveleri'ni takip ediyorsunuzdur. Her toplantıya en az 2 sayfa yer veriyoruz. Aslında Çetin Çapan ile farklı düşünmüyorlar. En azından öyle ifade ediyorlar. Sanki bana biraz devlet bu konuda daha otoriter...