05 / 05 / 2024

çetin gürol

çetin gürol

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Vali Hasan Basri Güzeloğlu' nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, TOKİ tarafından gazeteciler için yapılması planlanan konut projesinin takipçisi olacağını kaydetti...

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü çalıştayı 8 Şubat'ta!

Deprem Güçlendirme Derneği tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle yapılacak olan "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştayda, güçlendirmenin önemi konuşulacak.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Türkiye'de 2000'den önce yapılan yapılar zor ayakta duruyor!

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, Türkiye’de depremlere karşı alınacak önlemlerin başında Fay Yasası’nın geldiğine dikkat çekti. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, yapı stokuna dikkat çekti.

Yea Mühendislik Mimarlık Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yea Mühendislik Mimarlık Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürol Yamak tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gürol Ceylan ve Veysel Karani Ceylan ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü yok!

Siyasi analist Tony Ebu Necm, Fransa'nın Akdeniz'de petrol ve gaz aramak için Lübnan topraklarındaki rolünü güçlendirmeye çalıştığına dikkat çekti ve Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü olmadığını belirtti...

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çiftçi ve Veysi Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

çetin gürol Haberi

çetin gürol


Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Halit Yılmaz, Başkan Vekili Çetin Gürol, Genel Sekreter Süriye Çatak, Mali İşler Sorumlusu Hakan Süer ve yöneticiler Serkan Borlak ile Sercan Özden, ilimizde göreve başlayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na makamında 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 


Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ile basın mensuplarını sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Güzeloğlu, yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldı. 


ALLAH MAHCUP ETMESİN 


Başkan Vekili Çetin Gürol, cemiyet yönetimini Vali Güzeloğlu'na tanıttı. 

Gürol, "Birlikte güzel şeyler yapacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaretten çok mutlu olduğunu kaydeden Vali Güzeloğlu ise, "Kocaeli'nin yaşam kalitesini en yükseğe taşımanın çabası içinde olacağız. En büyük servet; arkadaşlık ve sevgidir. Arkamda çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar bıraktım. Kocaeli'ye atanmamdan bu yana bize gösterdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. Allah mahcup etmesin, güzel hizmetlerde bulunmayı nasip...