06 / 05 / 2024

çetin inşaat evrenseki otel

çetin inşaat evrenseki otel

Çetin İnşaat, Antalya Manavgat'ta 3 milyon TL yatırım bedeliyle otel inşa edecek. Evrenseki Beldesi Karacasin mevkiinde yükselecek olan otel 210 odalı, 452 yatak kapasitesine sahip olacak...

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Kapaklı Belediyesi’nden inşaat ruhsatlarına yüzde 30 indirim!

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, indirim ruhsatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Uygulama ile birlikte inşaat ruhsatlarına yaklaşık olarak yüzde 30’a yakın indirim gerçekleşmiş oldu.’’…

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

Bursalı inşaat mühendisleri, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi. Asma Köprü Şefi Kemal Çetin, projedenin zamanında tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.

Büyük inşaat firmaları Antalya'ya gelmeye başladı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, bölgedeki inşaat projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Çetin,

Limak, inşaatı durdurulan Çetin Barajı'na talip oldu!

Limak Enerji, Norveçli Statkraft'ın 2011'de yapımına başlayıp geçen sene sonunda inşaatını durdurduğu Çetin Barajı'na talip oldu.

İnşaat sektörünün en önemli sorunu imar!

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

Ardahan'da inşaat sektörü büyüyor!

Ardahan'da, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz öncülüğünde yatırım konferansı düzenlendi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, bölgede inşaat sektörünün büyümekte olduğunu belirtti.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni bina inşaatı başladı!

KUMLUCA Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binası inşaatı başlatıldı. KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin yeni hizmet binası inşaat çalışmasını inceledi.

Siirt Çetin Barajı ve HES projesi inşaatı durdurulmadı!

Norveçli Statkraft, Siirt'te yapımı süren 601 milyon euro yatırım tutarı olan 517 MW'lık Çetin Barajı ve HES projesi inşaatının bir bölümünün geçici olarak askıya alındığını, yatırımın tamamen durdurulmasının sözkonusu olmadığını bildirdi.

çetin inşaat evrenseki otel Haberi

çetin inşaat evrenseki otel


Çetin İnşaat, Antalya Manavgat Evrenseki Beldesi Karacasin mevkiinde otel projesine başlıyor. Çetin İnşaat Evrenseki'de 210 odalı, 452 yatak kapasiteli otel inşa edecek. Çetin İnşaat'ın otel projesi 7 bin 415 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Çetin İnşaat Evrenseki otel projesinde otelin oturum alanı 3 bin 576 metrekare. Projede 2 kişilik 165 adet standart oda, 2 kişilik 25 adet suit oda, 4 kişilik 16 adet aile odası, 2 kişilik 4 adet bedensel engelli odası olacak.


Çetin İnşaat otel projesinde 120 kişilik çok amaçlı salon, 130 kişilik oturma salonu, 2 tane yönetim odası, 400 kişilik lokanta, 65 kişilik 2 tane Alakart lokanta, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çalışma salonu, 40 kişilik bar salonu, jakuzi, sauna, Türk hamamı, masaj odaları, buhar odası, aletli jimnastik salonu, çocuk...