30 / 06 / 2024

Çetin Memiş

Çetin Memiş

Memiş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tekin Memiş, Çetin Memiş, Metin Memiş, Mikail Memiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu.

Euro mu Dolar mı Gram Altın mı Gümüş mü? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak yatırım tavsiyesi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, nereye yatırım yapsak diye düşününler için dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Memiş; Euro, Dolar, Sterlin, Gram Altın ve Gümüş ile ilgili dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

İslam Memiş doların yükseleceği tarihi açıklayıp konut fiyatlarının düşeceği şartı açıkladı! TOKİ konutları bitiyor

Finans analisti İslam Memiş, piyasalarda önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak durumları tek tek analiz etti. Doların Mayıs ayında yükseleceğini söyleyen Memiş, Türkiye’de kuru baskılama hareketlerinin anlamsız  kalacağına vurgu yaptı.

Dolar almam diyen piyasaların ünlü ismi İslam Memiş, yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara korkutan dolar haberini verdi. ''Dolar almam'' diyen Memiş dolar piyasasında yaşanan hareketliği şu şekilde yorumladı...

İslam Memiş'in dolar tahmini gündeme bomba gibi düştü! Dolar/TL temmuzda 18 lira olacak...

Dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip eiliyor. Dün dolar endeksi 5 yılın zirvesini görmesi ile İslam Memiş'ten gündeme bomba gibi düşecek dolar tahmini geldi. İslam Memiş doların, temmuz ayında 18 lira olacağını öngörüyor...

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Ev sahibi olmak isteyene kötü haber! İslam Memiş uyardı: 375 bin lirayı verseniz de ev alamayacaksınız

Dünyada yaşanan son politik gelişmeler küresel göçü hızlandırdı. Suriyelilerin Türkiye'ye akın etmesiyle başlayan süreç Afganların şimdi de Ukraynalıların gelmesiyle zirveye çıktı. Piyasa uzmanı İslam Memiş, yabancıların Türkiye'deki konut fiyatlarını tekelleştirdiğini açıkladı.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Nisan ayını işaret etti ve uyardı! Herkes görecek...

Gram altında beklentisinin 1,450 lira olduğunu sık sık gündeme getiren Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş bu sefer farklı konulardaki açıklamaları ile karşımıza çıktı. Nisan ayını işaret etti, herkes görecek dedi..

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş’ten flaş açıklama!

Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu değerlendirerek altının gidişatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

İslam Memiş’ten flaş altın tahmini! 1450 TL mi olacak?

Altının her zaman için en iyi yatırım aracı olduğuna işaret eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünyada en az bulunan madenlerden biri olduğunu anımsatarak, dünyada büyük bir krizin olduğunu belirtti. Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir tahminde de bulundu.

İslam Memiş'ten dikkat çeken altın açıklaması: Alanlara geçmiş olsun, bekleyenlere hayırlı olsun!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararını, olası sonuçları ve ortaya çıkacak senaryolar karşısında yatırımcıların nasıl davranması gerektiğini anlattı. İslam Memiş açıklamasında gram altına da değindi.

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.

İslam Memiş'ten altın ve gümüş iddiası! Kritik hamleyi açıkladı! Bu hamle gerçekleşirse...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarına ilişkin yeni iddialarını gündeme taşıdı.

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Çetin Memiş Haberi

Çetin Memiş


Memiş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tekin Memiş, Çetin Memiş, Metin Memiş, Mikail Memiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Memiş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  1-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...