04 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten flaş altın tahmini! 1450 TL mi olacak?

İslam Memiş’ten flaş altın tahmini! 1450 TL mi olacak?

Altının her zaman için en iyi yatırım aracı olduğuna işaret eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünyada en az bulunan madenlerden biri olduğunu anımsatarak, dünyada büyük bir krizin olduğunu belirtti. Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir tahminde de bulundu.



Bu krizden dolayı da altının fiziki olarak bulunmasının zorlaşacağını ifade eden Memiş, şimdiden Rusya’nın fiziki altın alımını yasakladığını hatırlattı. Gram altında yakın zaman içerisinde 900 TL’nin altına sarkmaların beklediğini kaydeden Memiş, 900 TL üzerinden altın alınmasının şu an için yanlış odluğunu ifade ederek, yıl sonunda altın fiyatlarının kalıcı olarak yüksekleceğini öne sürdü.

Yıl sonunda gram altının 1450 Türk lirası olacağını vurgulayan Memiş, uzun vadeli altın yatırımlarının her zaman için oldukça mantıklı bir yatırım olduğunu söyledi.

İslam Memiş’ten flaş altın tahmini! 1450 TL mi olacak?

GRAM ALTIN NE ZAMAN ALINMALI?

Gram altın için alım fırsatı rakamını paylaşan Memiş, 4 haftalık kısa vade için 850-900 TL bandının gram altın yatırımcısı için alım fırsatı vereceğini vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön