27 / 04 / 2024

Cevdet Erdem

Cevdet Erdem

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Ustaoğlu, Murat Şişman, Cevdet Erdem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Dekon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Dekon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Cevdet Erdem Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Galericiler Sitesi'nde kuruldu.

Notre Dame Katedrali için Türk mimar Sunay Erdem'den çarpıcı fikir!

Dünyaca ünlü mimar Sunay Erdem yanan Notre Dame çatısı için bir proje üretti. Erdem, ''Çatıyı bir kamusal alana çevirebiliriz. Paris'in için yeni bir bakış, buluşma noktası olur'' diye konuştu. 

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Erdem İncesu İnşaat Kimya ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem İncesu İnşaat Kimya ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem İncesu tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esatpaşa Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esatpaşa Şubesi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz oldu!

Türkiye Seramik Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nun, bu yıl 9'uncusu düzenlendi. Kurulda Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı olarak Erdem Çenesiz seçildi.

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Erdem Gül: Adalar ranta-betona teslim edilmeyecek!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, Adalar'ın ranta ve betona teslim edilmeyeceğini söyledi. 

Erdem Gül: Adalar'ı yeniden imar edeceğim!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, yeni dönemde hayata geçirmeyi projelerini açıkladı. Gül, Adalar için yeniden bir imar planı yapacaklarını söyledi.

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti!

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti. Talu'nun ailesi taziye ilanı yayınladı. 

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

Cevdet Erdem Haberi

Cevdet Erdem

Para dergisinin emlak ekinde yer alan habere göre; 15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Dekon inşaat, bugüne dek çok sayıda başarılı konut projesine imza attı. Dekon İnşaat'ın İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin yapımı ise devam ediyor. Dekon inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem ile projelerin detaylarını ve geleceğe yönelik yatırım planlarını konuştuk, Erdem, Dekon inşaat'ın İstanbul Finans Merkezi bölgesinde projelerine devam edeceğini söyledi,

Dekon İnşaat'ın gelişim sürecinden bahseder misiniz?

inşaat sektöründe 15 yıldır faaliyet gösteriyoruz, Kendimizi tanımlarken gayrimenkul sektörünün maraton koşucusuyuz diyoruz, Bunu söylememizin nedeni ise agresif değil, sürdürülebilir, ayakları yere basan büyümeden yana olmamız, inşa ettiğimiz her bir proje ile konut sahiplerine konfor, güven ve kazanç sunuyoruz. Bugüne kadar İstanbul'un Anadolu yakasında, özellikle de...