04 / 05 / 2024

Cevdet Türkyolu mal varlığı

Cevdet Türkyolu mal varlığı

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Cevdet Türkyolu ve akrabalarının mal varlıklarına el konuldu!

Sakarya'da, FETÖ'nün FETÖ'nün ikinci adamı olarak belirtilen ve illegal alanlarının sorumlusu olduğu iddia edilen Cevdet Türkyolu ve akrabalarının tüm mal varlıklarına el konuldu.

FETÖ'cü Cevdet Türkyolu gayrimenkul zengini çıktı!

FETÖ’nün “Süper imamı” ve Gülen’in ikinci adamı Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konuldu. ‘Süper imam’ın gayrimenkulleri dudak uçuklattı.

İşte Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

Sakarya'da darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Amerika'da Fetullah Gülen'in yanında olduğu değerlendirilen Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm varlıklarına el konulmasına karar verildi.

İthal tüketimde patlama: 8 ayda 30,4 milyar dolar!

Ekonomide üretim azmini gösteren ham madde ithalatında düşüş yaşanırken, tüketim malı ithalatında artış devam ediyor. İlk sekiz ayda üretime yönelik ithalat geçen yılın altında kalırken, tüketim malı ithalatında ise patlama yaşandı.

İthal tüketim tam gaz devam ediyor! 7 ayda tarihi zirveyi gördük!

Yılın ilk 7 ayında toplam ithalat geçen yıla göre yüzde 5 oranında arttı. Ekonominin üretim ayağındaki canlılığı gösteren ara malı ithalatı yüzde 4,9 gerilerken, tüketim malı ithalatında ise yüzde 67,9 oranında artış yaşandı.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Nefes kesen hıza sahip Türk malı Reeder P13 Hepsi Burada da çok ucuza! Akıllara zarar kampanyayı kaçırmayın

Hepsi Burada bu sefer üretim yeri Samsun olan yerli telefon, 'Reeder P13 Blue Max Pro Lite'a kampanya yapıyor. Hepsi Burada'nın Web sitesinden alacağınız bu ürünün fiyatı sizi şaşırtacak. İşte detaylar.

Son 13 yılda tüketim malı ithalatı için 346 milyar dolar harcadık!

Türkiye’de son yıllarda yoksulluğun giderek artmasına rağmen 2010 sonrasında tüketim malları için dünyaya 346 milyar dolarlık döviz ödedik. Yılın ilk iki ayında lüks tüketime giden döviz miktarı ise 6.3 milyar dolar oldu.

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

Türk malı Oppo A16 A101'de satışta! Bu fiyata gözbebeği OPPO kaçmaz! 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101, Oppo’nun yerli üretim telefonu olan Oppo A16’yı indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Yeni fiyatını görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Peki, A101'de Oppo A16 fiyatları kaç lira? İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

TMSF Sembol Ambalaj'ı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 48 milyon 200 bin lira olarak belirlenen Sembol Amabalaj Sanayi'nin Konya'daki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale, 19 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Cevdet Türkyolu mal varlığı Haberi

Cevdet Türkyolu mal varlığı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen'in yaşadığı ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Saylorsburg beldesindeki kampta Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerin başında gelen Cevdet Türkyolu, "Gülen'in sekreteri" olarak elebaşının görüşmelerini ayarladığı öğrenildi. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; örgüt içinde "Uzun Cevdet" olarak da bilinen Türkyolu, Gülen'in "Mebruke" isimli yeğeniyle evli. Kamptaki ekip, yıllardır örgüt elebaşının akrabası ve en yakın isimlerinden biri olan Türkyolu'na bağlı olarak görev yapıyor. Türkyolu, Amerikalı özel güvenlikçiler tarafından korunan, etrafı tamamen ağaçlarla çevrili, "Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi" (Golden Generation Chestnut Camp Retreat Center) yerleşkesine 5 dakika uzaklıkta bulunan bir evde yaşıyor.

Türkyolu'nun, örgütün kasasını tuttuğu ve milyonlarca doları bulan kaynaklarını Gülen'in talimatları doğrultusunda çeşitli alanlarda ticari işlere yönlendirdiği iddia etti.

TÜRKYOLU'NUN ABD'DEKİ MAL VARLIĞI

Yoğun güvenlik önlemleri...