07 / 05 / 2024

Cevdet Türkyolu serveti

Cevdet Türkyolu serveti

Sakarya'da darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Amerika'da Fetullah Gülen'in yanında olduğu değerlendirilen Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Deprem harcamaları için bütçeden ayrılan rakam orta vadede 3 trilyon TL'yi aşacak! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem harcamaları, bütçe ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Depremin yaralarının sarılması amacıyla bu sene bütçede 762 milyar TL kaynak ayırdıklarını belirten Yılmaz, bu rakamın orta vadedi 3 trilyon lirayı aşacağının altını çizdi. İşte de

Deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayrılıyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayırmayı öngördüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte biri dönüşmeli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte birinin dönüşmesi gerektiğini aktararak, kentsel dönüşümün hızlandırılacağını söyledi. İşte ayrıntılar..

Türkiye'nin serveti 9 yılda yüzde 55 eridi! Küresel servet raporu açıklandı!

Türkiye'nin son 9 yıldaki toplam servet düşüşü alarm veriyor! UBS ve Credit Suisse'un Küresel Servet Raporu'na göre, Türkiye'nin toplam serveti 2022 yılında 142 milyar dolar eridi ve 1 trilyon 41 milyar dolara geriledi. 

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Cevdet Türkyolu serveti Haberi

Cevdet Türkyolu serveti

Fetullah Gülen’in ikinci adamı olarak bilinen Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi. Türkyolu’nun Sakarya’da 24, İzmit’te 3 ve Ankara’da 1 olmak üzere toplam 39 taşınmazı, ABD’de de 1.8 milyon dolar parası olduğu tespit edildi.


Cevdet Türkyolu ve akrabalarının mal varlıklarına el konuldu!


Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada, FETÖ’nün ikinci adamı olan süper imam olarak bilinen Cevdet Türkyolu’nun 12 akrabasının gözaltına alındı. Bunlardan aralarında ablası Vildan Erus ve eniştesi Kemal Erus’un da bulunduğu 8 akrabası tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, ayrıca Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verdi. Mahkemenin bu kararı maliye ve tapu müdürlükleri ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK)’a bildirilmesine karar verildi.


GAYRİ MENKUL ZENGİNİ, PENSİLVANYA'DA...