17 / 05 / 2024

ceviz içiyle eski mobilya yenileme fikri

ceviz içiyle eski mobilya yenileme fikri

Mobilyalarınız eskidiyse ya da onlardan sıkıldıysanız ve çok severek aldığınız mobilyalarınızı yenilemeyi henüz düşünmüyorsanız onlara yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.2 adımda eski mobilyalarınızı yenileyin..

Ceviz piyasası hareketlendi! Kabuklu ceviz, ithal ince kabuk ve ceviz içi ne kadar? 2023 Serbest piyasada ceviz fiyatı..

Ceviz hasadının başlamasıyla birlikte üreticiler serbest piyasada ceviz fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Kabuklu ceviz, ceviz içi, ithal ince kabuk ceviz ne kadar? İşte detaylar...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Girişimcilere müjde! Bunu yetiştirirseniz devlet desteği alırsınız

Mantar yetiştiriciliğinin büyümesi için ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin yapacağı mantar yetiştiriciliği için, Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hibe verileceğini duyurdu.

Teknoloji devi Amazon’dan üzücü açıkalama: 18 binden fazla işçiyle yolları ayırcaklar!

Dünyaca ünlü teknoloji devi Amazon, 18 binden fazla işçiyi işten çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı. Bu sayı Amazon’da toplam çalışan sayısının yüzde 6’sına denk geliyor.

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Antalya'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan emlakçı hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve emlak alım satım işiyle uğraşan Emrullah Oğrak iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi...

Ev kirası ödememek için kamyonu eve çevirdiler! 

İngiltere Nottingham'da yaşayan Iona Stewart ve Martin Hill çifti, kira ödememek ve seyahat ederken konaklama ücreti vermemek için eski bir kamyonu yenileyerek eve dönüştürdü...

Mehmet Küçüksakallı: Musul'da iş yapan Türk Müteahhit firmalarının armasını diliyoruz!

Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Küçüksakallı başkonsolosluğun yeniden hizmete geçirilmesi için gerekli izinlerin alındığını belirtti. Küçüksakallı yaptığı açıklamada, 50 Türk mühendisi, teknisyen ve işçiyle projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlandığını ifade etti...

BOSS4 Gayrimenkul'den geleneksel iftar yemeği!

Boss4 Gayrimenkul'ün geleneksel iftarı yoğun katılımla düzenlendi. İftara; Boss4 Gayrimenkul’ün iş ortakları, eski ve yeni çalışanları, basın mensupları katılım gösterdi.

ceviz içiyle eski mobilya yenileme fikri Haberi

ceviz içiyle eski mobilya yenileme fikri

Mobilyalarınız eskidiyse ya da onlardan sıkıldıysanız ve çok severek aldığınız mobilyalarınızı yenilemeyi henüz düşünmüyorsanız onlara yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Mobilyalarınız eskidiyse ya da onlardan sıkıldıysanız, ve çok severek aldığınız mobilyalarınızı yenilemeyi henüz düşünmüyorsanız onlara yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Eskiyen ve yıpranan mobilyaları yenilemek için farklı yöntemler var. 


1. ZIMPARALAMA 



Özellikle ahşap yüzeye sahip mobilyalarınızı (dolap, komodin, koltuk takımı, sehpa gibi) yenilemek için en pratik ve zevkli yöntem zımparalamadır. Ahşap yüzeyler zımparalandığında üzerinde zamanla oluşan çizikler kaybolur, mobilyalar yepyeni bir görünüm kazanır. Bunun için ince formlu sünger zımparaları kullanabilirsiniz. Dolap ve sehpa gibi düz ahşap yüzeyi olan mobilyalar, kağıt zımparalarla da zımparalanabilir, ancak detaya ve şekillere sahip olan oyma ahşap yüzeyler zımparalanırken sünger zımpara kullanın. Bu sayede zımparayı dar ve küçük alanlara...