29 / 07 / 2024

çevre düzenleme yarışmaları

çevre düzenleme yarışmaları

"Lefkoşa Girııe Kapısı ve Çevresi Kamusal alan Düzenleme Yarışması" haftaya ilan edilecek. Mimarlar Odası Başkanı Azmi Öge TAK muhabirine konu ile ilgili açıklama yaptı.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

THBB 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor!

THBB, üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek amacıyla 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Delikanlı tarafından kuruldu.

İstiklal Caddesi’nde çevre düzenlemelerine geçiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın söz verdiği tarihte inşaat çalışmaları tamamlanan İstiklal Caddesi’nde çevre düzenleme çalışmalarına geçiliyor.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesini AHES İnşaat ile imzaladı.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Narlıdere Sahilevleri düzenleme çalışmaları tamamlanamadı!

İzmir'in en lüks semtlerinden olan ve ünlü isimlerin yaşadığı milyonluk villaların bulunduğu Sahilevleri Kıyı Düzenleme çalışmaları tamamlanamadı.

Altınordu Aziziye Cami çevresinde düzenleme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Aziziye (Yalı) Camii çevresinde düzenleme çalışmaları başlattı.

çevre düzenleme yarışmaları Haberi

çevre düzenleme yarışmaları

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber'in girişimiyle bulunan maddi kaynak doğrultusunda başkent Lefkoşa'yı layık olduğu görünüme kavuşturma çalışmaları çerçevesinde Meclis, Mimarlar Odası ve Lefkoşa Türk Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek yarışmayla, bugüne dek yapılmış Master Plan ve Lefkoşa İmar Planı çerçevesinde Girne Kapısı ve çevresine daha güzel bir görünüm kazandırılması hedefleniyor. Mimarlar Odası Başkanı Azmi Öge TAK muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçimler nedeniyle ilanı geciken yarışmanın önümüzdeki hafta duyurulacağını söyledi. Öge. konuyu LTB'nin yeni Başkanı Mehmet Harmancıyla da görüştüklerini ve O'nun da projeyi onaylayıp destek vereceğini belirttiğini kaydetti.Bütçesi de onaylanan yarışmanın önünde engel kalmadığını ifade eden Öge, başkentte sürdürülebilir bir çevre yaratmak amacıyla düzenlenecek yarışmanın jürisinin detayları haftaya açıklayacağını bildirdi. Öge, jüride Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Türker Aktaç, Akademisyen, Mimar, Kentsel...