28 / 04 / 2024

çevre eğitimi

çevre eğitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında çevre, su, hava ve enerji verimliği gibi konularda, eğitim ve çalıştaylar gerçekleştirebilmek için çevre eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Çevre eğitimi için protokol imzalandı!

Çevre eğitimi için protokol imzalandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "(Her şeyin başı eğitim) diyoruz, çevre konusu çok daha fazla eğitime ihtiyaç duyulan bir alan" dedi.

Çevre eğitimine yönelik büyük işbirliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ülkemizin önde gelen STK’larından olan TESK arasında çevre eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalanıyor. İmzalanacak protokol üç yıl geçerli olup isteğe bağlı bir yıl daha uzatılabilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kapıcılara çöp eğitimi verecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, evsel atıklar ile plastik, cam, karton gibi ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanmasını sağlamak amacıyla apartman görevlilerine bir haftalık çevre eğitimi verecek...

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Okullar uzatılacak mı? Yaz tatilinde okul olacak mı, telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak?

Okullar uzatılacak mı ve yaz tatilinde okul olacak mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak? İşte detaylar...

Dadı furyası duyanları şok etti! 50 bin TL maaşla dadı aranıyor! Üniversite eğitimi şartı da yok! 

Filipinliler, Özbekler, Türkmenler derken şimdi de ‘Profesyonel Türk Dadı’ furyası gündeme geldi. Üniversite eğitimi olmayan dadıların maaşları tecrübelerine göre 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

Kocaeli'de ‘İmar Mevzuatı’ eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personelleri tarafından “İmar Kanunu – Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği” eğitimi düzenlendi.

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

çevre eğitimi Haberi

çevre eğitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Bakan Güllüce, protokol kapsamında, Bakanlıkları tarafından belirlenecek kriterler çerçevesinde örnek bir okul çevresi planı hazırlanacağını ve bunun belirlenecek bir meslek lisesinde uygulanacağını dile getirdi.


Bu uygulamanın daha sonra ülke geneline yaygınlaştırılacağını belirten Bakan Güllüce, geri dönüşüm ve atıklarının değerlendirilmesi ile fidan dikme kampanyalarının da düzenleneceğini aktardı.


Okullar Turkuaz Bayrak ile ödüllendirilecek

Protokol kapsamında her yıl uygunluk durumuna göre, Milli Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ve topluma mal olmuş sanatçıların da katılımlarıyla "Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında, bir ilde "Çevre Yürüyüşü" düzenleneceğini anlatan Bakan Güllüce, çevre düzeni, temizliği ve enerji tasarrufuyla ilgili başarılı çalışmalar yapan okulların, Bakanlıklar tarafından belirlenecek kriterler çerçevesinde inceleneceğini, başarılı bulunan okulların "Turkuaz Bayrak" ile ödüllendirileceğini kaydetti.


Protokolün, ülkede doğal kaynakların...