30 / 04 / 2024

Çevre Görevlisi Eğitimleri

Çevre Görevlisi Eğitimleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla devam eden çevre görevlisi eğitimlerinin son halkası Antalya’da gerçekleşti. 2122 kişiye “Çevre Mevzuatı” konusunda çevre görevlisi eğitimi verildi.

Bakanlık çevre görevlisi eğitimleri düzenleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla çevre görevlisi eğitimi düzenlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenecek çevre görevlisi eğitimleri 25- 28 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak.

Çevre görevlisi eğitimi ne zaman 2014?

Çevre görevlisi olmak için gerekli koşulları taşıyan kimselere eğitim veriliyor. Eğitim sonrasında sınav yapılıyor. Peki, çevre görevlisi eğitimi nasıl alınır? Çevre görevlisi eğitimi ne zaman 2014?

Çevre Görevlisi Eğitimleri 27 Ekim - 02 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir etkinlik daha geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya’da 27 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihlerinde “ Çevre Görevlisi Eğitimleri ” düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Görevlisi eğitimleri başlatıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü denetiminde Çevre Görevlisi Eğitimleri, 03-09 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya'da gerçetleştirilecek. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan o açıkl

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

İŞKUR duyurdu: KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu olan 2.178 temizlik görevlisi işe alınıyor!

Türkiye'de yüzbinlerce kişinin iş aramak için başvurduğu Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'dan yeni iş ilanları geliyor. Bu kapsamda, İŞKUR'da 2.178 temizlik görevlisi alınacağı ilan edildi. İşte detaylar...

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

İŞKUR'dan okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı! 2022 TYP alımları ne zaman başlayacak?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasın sayılı günler kala gözler İŞKUR TYP okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı başvuru tarihlerine çevrildi. Peki başvurular ne zaman başlayacak?  Şartlar neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ 300 güvenlik görevlisi alacak! 

İdaremizin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 6ncı Hizmet Alım İşi(e-ihale) ihalesi 12 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

3. Havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi alınacak! Başvurular başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen dev havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi işe alınacak. Güvenlik görevlisi için başvurular başladı. 

Çevre Görevlisi Eğitimleri Haberi

Çevre Görevlisi Eğitimleri

Hızla gelişen sanayi ile birlikte çevrenin korunması büyük önem arz ediyor. Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmeliğin Ek-1 ve Ek-2 listesinde yer alan işletmeler; bir çevre görevlisini sürekli istihdam etmek veya çevre danışmanlık firmalarından çevre yönetimi hizmeti almak veya çevre yönetim birimi kurmak zorundadırlar.


Bu amaçla düzenlenen eğitimler Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde çevre görevlisi belgesi almak isteyen en az 4 (dört) yıllık fakültelerden mezun olmuş; çevre mühendisleri ve diğer meslek grupları (mühendislik mezunları, biyolog, kimyager, vb.) katılım sağlandı.

Nisan ayında 371, Ekim 751ve Kasım 1000 kişi olmak üzere 2014 yılı içerisinde toplamda 2122 kişiye Çevre Görevlisi Eğitimi verilmiştir. Ayrıca diğer meslek grupları 660 kişi “Temel Çevre Bilimleri ve Çevre Mevzuatı”...