21 / 05 / 2024

çevre haftası etkinlikleri

çevre haftası etkinlikleri

17. Çevre Haftası her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağcılar’da coşkulu ve heyecanlı etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerin beşinci gününde Çevre Şöleni ve Ödül töreni düzenlendi. Tören sırasında değişik kategorilerde düzenlenen yarışlarda ödüller verildi.

Yeşil çatı ve pasif evler yaygınlaştı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal’ın “Çevre Haftası“ için konuştu. Şenal, yeşil çatı ve pasif evlerin önemine değindi.

Mimarlık basittir, zor olan basiti yapmaktır!

YEM'de gerçekleştirilen Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında mimarlık konusu mercek altına alınıyor. Mimarlık Haftası etkinlikleri 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Çevreci çatılar hızla yayılıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu yaptığı açıklamada Çevre Haftası'nda çevreci çatıların hızla yayıldığını açıkladı

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Silverline Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'nın sponsoru oldu!

Bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getirdi…

Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı İstanbul'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 1 hafta!

Taşınmaz mal sahiplerini ilgilendiren ve Mart ayında başlayan vergi dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Hala ödeme yapmamış mükelleflerin emlak ve çevre temizlik vergisi için son 1 haftası kaldı..

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı Haziran'da!

“Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde 8 Haziran’da kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Dönüşümün amacı deprem zararlarını en aza indirmek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında temel eğitim bilincini hedef alan bir eğitim programı düzenlendi

çevre haftası etkinlikleri Haberi

çevre haftası etkinlikleri


Bağcılar ilçesi Çevre Haftası’nda birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bağcılar’daki tüm okullar arasında düzenlenen kültürel, sportif ve eğitim ağırlıklı yarışmalar büyük çekişmelere sahne oldu. Bu yarışmalarda ilk üçe girmeyi başaran öğrenciler ödüllendirildi. 


Etkinliklerin beşinci gününde Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen Çevre Şöleni ve Ödül Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar’da gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirildiğini ifade etti. Öztürk, ödül alan öğrencileri kutlayarak bundan sonraki eğitim ve spor yaşamlarında başarılar dileğinde bulundu. 


İLÇEMİZ DOLU DOLU BİR ÇEVRE ETKİNLİĞİ YAŞADI


Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin de, ilk, orta ve liselerde şiir, kompozisyon, resim ve icat dalında dereceye giren eserlerden oluşan serginin açılışını yaptıklarını belirtti. 17. Çevre Şurası’nda...