29 / 04 / 2024

Çevre ödülleri töreni

Çevre ödülleri töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli'nin ciddi deprem riski taşıyan bir il olduğuna işaret ederek, kentte 3 bin 756 tane orta ve ağır hasarlı binanın bulunduğunu, bunların yenilenmesi gerektiğini vurguladı

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan banka kredileri konusunda yeni projeler! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, banka kredilerinde yaşanan sıkıntılara değindi. İşte detaylar!

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

THBB 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor!

THBB, üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek amacıyla 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Çevre ödülleri töreni Haberi

Çevre ödülleri töreni


Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katılan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Afet riski taşıyan alanların dönüşümü adı altında güçlü bir yasa çıkardıklarını ifade etti.Bununla birlikte bu işlerin amir ve sorumlusunun il valileri olacağını  söyleyen Bayraktar, Türkiye'nin şartlarına uygun olarak bir yasa çıkartmaya çalıştıklarını belirterek, bu konuda, bütün belediyelere bilgi vererek, akademisyenlerden bilgi alarak hazırlandıklarını kaydetti.Tüm Türkiye'de afet riski taşıyan yapılara yönelik seferberlik ruhuyla yeni bir birim kuracaklarını dile getiren Bayraktar, kentsel dönüşüme ilişkin çalışmaların devam ettiğini bildirdi.Bakan Bayraktar, Kocaeli'nin ciddi deprem riski taşıyan bir il olduğuna işaret ederek, kentte 3 bin 756 tane orta ve ağır hasarlı binanın bulunduğunu, bunların yenilenmesi gerektiğini vurguladı. 



Bayraktar, Türkiye'nin son 9 yılda sanayileşmede çok ciddi bir gelişme kaydettiğini ifade ederek, ''İhracatta çok...