15 / 05 / 2024

Çevre Şöleni

Çevre Şöleni

Ataşehir Belediyesi 3. Çevre Şöleni 28 Mayıs - 05 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriliyor

Ataşehir Belediyesi çevreci okulları ödüllendirdi!

Ataşehir Belediyesi tarafından çevre duyarlılığının arttırılması amacıyla geleneksel olarak her yıl yapılan çevre şöleninin bu yıl 6.’sı düzenleniyor. 6. Çevre Şöleni kapsamında bugün Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda ödül töreni yapıldı.

İdris Güllüce Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 15 Mart Pazar günü yaptığı programda öncelikle Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak. Ardından saat 19:00'da Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'nde yer alacak.

Çevre şöleni kapsamında renklenen cam kumbaralar Ataşehir caddelerinde!

Çevre Şöleni kapsamında renklenen cam kumbaralar Ataşehir caddelerinde. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bu projede emeği geçen bütün okullara, öğrencilere, öğretmenlere ve Adadolu Cam yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bağcılar Belediyesi 17. Çevre Haftasını kutladı!

17. Çevre Haftası her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağcılar’da coşkulu ve heyecanlı etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerin beşinci gününde Çevre Şöleni ve Ödül töreni düzenlendi. Tören sırasında değişik kategorilerde düzenlenen yarışlarda ödüller verildi.

Ataşehir Belediyesi Çevre Şöleni kapsamında ödüller sahiplerini buldu!

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Çevre Şöleni kapsamında çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik dikkat çekici etkinlikler düzenleniyor. Şölen kapsamında ödüller sahiplerini buldu...

Ataşehir’de 5. Çevre Şöleni başlıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından çevre duyarlılığının arttırılması amacıyla geleneksel olarak her yıl yapılan çevre şöleninin bu yıl 5.’ sini düzenleniyor. Ataşehir’de 5. Çevre Şöleni başlıyor.

Ataşehir’de Maket Yarışması'nda sona yaklaşılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan çevre şöleni etkinlikleri kapsamında düzenlenen maket yarışmasında sona doğru yaklaşılıyor. Son değerlendirme, 23 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak.

Ataşehir Belediyesi 4. Çevre Şöleni 27 Mayıs’ta başlıyor!

Ataşehir Belediyesi’nin “4. Çevre Şöleni” 27 Mayıs - 05 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek...

Ataşehir Belediyesi'nde 3. Çevre Şöleni Ödül Töreni!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Çevre Şöleni’nde; “En Çevreci Okul” ve “Maket Yarışması” ödül törenleri yapıldı

Ataşehir Belediyesi 3. Çevre Şöleni'ni 28 Mayıs'ta başlatıyor!

Ataşehir Belediyesi 3. Çevre Şöleni 28 Mayıs - 05 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı istedi; Ayşe Teyze çöpleri ikiye ayıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geri kazanımda tarihi projeyi hayata geçiriyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü artık çevre yolundan da ücret alacak!

Otoyol güzergahının yanı sıra çevre yolu, bağlantı yolu, köprü, tünel ve viyadüklere ayrı ayrı geçiş ücreti uygulanabilecek.

Akdamar Kilisesi için çevre düzenlemesi yapılıyor!

Türkiye'nin, Ermenistan ile olumlu ilişkiler kurmak istemesinin sembolü olarak, 2007'de restore ettirdiği Akdamar Kilisesi için çevre düzenlemesi yapılıyor

Çevre Şöleni Haberi

Çevre Şöleni

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Çevre Şöleni’nde; En Çevreci Okul ve Maket Yarışması ödül törenleri, Çevre Yürüyüşü ve Uçurtma Şenliği gibi bölümler de yer alıyor. 


Çevre Şenliği süresince çevre bilincinin geliştirilmesi için Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çalışmalar yapılacak. 


Çevre Şenliği etkinlik programı için