30 / 04 / 2024

Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı

Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı

Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı REW İstanbul 2013, 13 - 16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Mediçeler tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Şahin tarafından kuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 500 personel alımı kadro dağılımı belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 500 Sözleşmeli Personel alımının kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılması" esaslarında düzenlemeye gidildi. Bu çerçevede 895 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı Haberi

Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı


Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı REW İstanbul 2013, 13 - 16 Haziran arasında yapılacak. İFO Fuarcılıktan yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 20 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuarda, 25 ülkeden 350 firma yer...