07 / 05 / 2024

Çevre temizliğinde uydudan takip mi yapılacak

Çevre temizliğinde uydudan takip mi yapılacak

Hafriyat taşıyan araçlara uydu takip sistemi takma zorunluluğu getirildi. Uygulama kapsamında belediye tarafından belirlenen yerlerin dışında hafriyat ya da çöp dökenlere 42 bin lira ile 126 bin lira arasında ceza kesilecek

Migros'ta deterjanlarda yüzde 54'lük dev indirim! 5 kg Ariel 219, Perwoll beyaz 94, OMO sıvı çamaşır deterjanı 117 TL!

Migros'ta bahar temizliğinde indirim fırsatı başladı. Deterjanlarda yüzde 54'lük dev fırsat sunuluyor. Peki hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşte 19 Nisan 2024 fiyat listesi...

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

Samsung’dan sürpriz karar! VR7700BM akıllı robot süpürgede müthiş fırsat!

Samsung, ev temizliğinde resmen moda haline gelen akıllı robot süpürgelerde çok sevindirecek bir karara imza atarak kredili ödeme ve ücretsiz teslimat fırsatlarını duyurdu. Samsung’un duyurduğu müjdeli haberin ardından VR7700BM akıllı robot süpürge araştırılmaya başlandı.

Migros'tan bahar temizliğinde mis gibi fiyatlar! 8 kg Alo toz deterjan 147 TL'ye çakıldı!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Bu hafta zincir markette bahar temizliğine özel detarjan çeşitleri kampanyaya girdi. İşte indirimli ürünlerin fiyat listesi...

LG'den Anneler Günü kampanyası! LG A9 CordZero'da hediye fırsatını kaçırmayın! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

LG, ev temizliğinde müthiş konfor sağlayan A9 CordZero Kablosuz Dikey Süpürgeleri, Anneler Günü'ne özel bir kampanyayla satışa sundu. Bugünlerde MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve LG mağazalarından LG A9 CordZero alanlara hediye var. 

Robot süpürge alacaklar mutlaka baksın! İşte uygun fiyatlı robot süpürgeler...

Son dönemin en popüler ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, ev temizliğinde insanlarımızın en büyük yardımcılarından biri oldu. Peki uygun fiyatlı robot süpürgeler hangileri? Fiyatları ne kadar? İşte robot süpürge fiyatları...

Carrefoursa'da Roborock, Xiaomi Mi, Reeder, Arzum Robot Süpürgeler kaç TL? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ev temizliğinde başlayan akıllı dönemin baş kahramanı robot süpürgeler, Carrefoursa'da kaç liraya satılıyor? Roborock, Xiaomi Mi, Reeder ve Arzum Ar Robotek robot süpürgeler kaç lira? İşte cevabı...

Evlerin olmazsa olmazı elektrikli süpürgeler indirimle Arnica'da! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve hızlı ev temizliğinde kullanılan elektrikli süpürgeler her evin vazgeçilmez bir parçası.

Ev temizliğinde çalışanlara müjde! Sigortalı ve emekli olabilirsiniz!

En güvencesiz çalışanlar arasında yer alan gündelikçi, temizlikçi ve bakıcıların yasaya göre sigortalı yapılması gerekiyor. Peki bu kapsamda sigortadan kimler yararlanıyor? Ne kadar sigorta ödeniyor?

Yaz temizliğinde Migros şoku!  28 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Migros market birçok üründe indirim yaparken, temizlik malzemelerinde de dev indirimler sizi bekliyor. Temizlik malzemelerinde raflara yansıyan zamlar sonrasında, birçok üründe dev indirimler fiyatlara yansıdı. Peki, fiyatları ne kadar oldu? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü heyecanının başladığı şu günlerde hediye araştırmaları da hız kazandı. Ev temizliğinde annelerimizin en büyük yardımcısı olan süpürgeler ise en güzel hediye seçenekleri arasında. Peki, Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi..

Karaca elektrik süpürgelerinde 1.299 lira indirim! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Elektrik süpürgeleri ev temizliğinde olmazsa olmazlardan. Karaca elektrik süpürgelerinde Nisan ayı kampanyasını başlattı. Peki Karaca elektrik süpürgesi fiyatları ne kadar?

Çevre temizliğinde uydudan takip mi yapılacak Haberi

Çevre temizliğinde uydudan takip mi yapılacak


Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılından itibaren hafriyat taşıyan araçlara uydu takip sistemi takma zorunluluğu getirildi.  


Uygulama kapsamında belediye tarafından belirlenen yerlerin dışında hafriyat ya da çöp dökenlere 42 bin lira ile 126 bin lira arasında ceza kesilecek. 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, çevreyi korumak adına yeni önlemler aldıklarını belirtti.  


Şahıslara 42 bin lira, şirketlere 126 bin lira idari para cezası 


Çevre temizliğine önem veren bir Ordu Büyükşehir Belediyesi olduğunu ifade eden Yılmaz, 2015 yılından itibaren hafriyat taşıma izin belgesi olmayan, taşıma izin belgesini yenilemeyen ve uydu takip sistemine geçmeyen araçlara gerekli yaptırımlar uygulanacağını söyledi.  


Kanun ve yönetmeliklere aykırı hafriyat döken, depolayan, taşıyan şahıslara 42 bin lira, şirketlere ise 126 bin lira...