28 / 04 / 2024

çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı

çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı

Ülkemizin üyesi olduğu Merkezi Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından hazırlanan ‘Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 (SOER 2015) Raporu’nun Ülkemizdeki tanıtımı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Allaeddin Dadouch tarafından kuruldu.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Heider Raid K. Al-Musaoe tarafından kuruldu.

9n9 Gayrimenkul Pazarlama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9n9 Gayrimenkul Pazarlama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Tarakjı tarafından kuruldu.

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Seyedi Ekrami ve Kambız Nourikolori ortaklığında kuruldu.

AVM'ler kira ve genel gider alabilmek için kapama kararını açıklamıyor mu?

BMD Başkanı Öncel, "En az 200 AVM, kilitli mağazalardan kira ve genel gider alabilmek için resmi kapama kararını açıklamıyor" dedi...

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Naim Ahmed Momani ve Y.A.J. Mustafa Qaddoum tarafından kuruldu. 

Tayyar Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayyar Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A. Hamad Hamad ve B.M. Lateef Al-Hayani tarafından kuruldu. 

İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Haddla tarafından kuruldu.

Çevre, imar ve enerji için mahkemeler kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı yayımlandı. Buna göre, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda yeni mahkemeler kurulacak...

çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı Haberi

çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı

Ülkemizin üyesi olduğu Merkezi Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından hazırlanan ‘Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 (SOER 2015) Raporu’nun Ülkemizdeki tanıtımı  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AÇA üst düzey yetkilerinin de katılımıyla 7 Mayıs 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.



Avrupa tanıtımı 3 Mart 2015 tarihinde Brüksel’de gerçekleştirilen rapor,  AÇA tarafından Avrupa’da çevrenin nasıl ve neden değiştiğinin ve bu konuda neler yapılabileceğinin kapsamlı bir değerlendirmesinin yapılabilmesi amacıyla ve tüm üye ülkelerin katkılarıyla, her beş yılda bir hazırlanıyor.



-Hazırlık Çalışmalarında Olan Rapora Ülkemizde Destek Vermiştir-

Hazırlık çalışmalarında Ülkemizin de katkı verdiği ve Avrupa’nın çevresel durumunun beş yıllık değerlendirmesini içeren Avrupa Çevre Durum Raporunda, çevre konularında küresel, bölgesel ve ülke seviyelerinde değerlendirme ve verilerin yanı sıra ülkelerarası karşılaştırmalar da yer...