02 / 05 / 2024

Cevriye Kayır

Cevriye Kayır

CRY Endüstriyel Makina Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevriye Kayır tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Esenyurt, Pınar Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı'nda kuruldu.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Kentsel dönüşümde salt çoğunluk hak kayıplarını artırır mı? Evini dönüştürecekler dikkat!

Avukat Onur Cingil, kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararını değerlendirdi. Peki kentsel dönüşümde salt çoğunluk hak kayıplarını artırır mı? İşte ayrıntılar...

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

Borsada sular durulmuyor! BIST 100 endeksi yine kayıpta! 1 Şubat BIST 100 endeksi ne oldu? Hangi sektör kazandırdı?

Borsa İstanbul’da bugün kayıp yüzde 5’leri aştı. En fazla kayıp bankacılık endeksinde gerçekleşti. Bankacılık sektör endeksi yüzde 7,85 oranında geriledi.

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

SGK'ya kayıtlı çalışıyorsanız hemen e-Devleti'i açın! Yoksa başınız daha sonra çok ağrıyacak

Türkiye'de SGK üzerine kayıtlı olarak çalışan milyonlarca vatandaş var. Bu vatandaşların iş veren tarafından sigortalarının düzenli yatırılıp yatırılmadığını kontrol etmeleri gerekiyor.

Miras bırakılan gayrimenkul kayıtlarda görünmüyorsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde veraset ilamı verilen gayrimenkulün kayıtlarda görünmemesi halinde ne yapılabileceğini kaleme aldı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Thodex’in firari patronu 8 aydır kayıp! 

400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçan Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer,8 aydır kayıp. 

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı!

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan 1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı...

Cevriye Kayır Haberi

Cevriye Kayır

CRY Endüstriyel Makina Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevriye Kayır tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Esenyurt, Pınar Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı'nda kuruldu.


CRY Endüstriyel Makina Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ENDÜSTRİYEL MAKİNE a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü endüstriyel çamaşırhane makineler ve çamaşır makineleri ürünleri aksesuarları, çamaşırhane makinelerinde ve çamaşır makinelerinde kullanılan her türlü ürünün imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlamasını ve ticaretini yapmak.  b. Her türlü endüstriyel çamaşırhane makineleri ve çamaşır makineleri, yedek parçaları, aksesuarları ile ilgili servisler kurmak, işletmek. c. Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak....