02 / 05 / 2024

Ceyda Erem mektup

Ceyda Erem mektup

CNR Holding’in Başkanı Ceyda Erem, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup yolladı. Erem, “Kara propagandayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Emeklilerden TBMM'ye açık mektup! 8 bin TL seyyanen zam yapılsın, en düşük maaş asgari ücret kadar olsun!

Emeklilerden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki tüm milletvekillerine maaş zammı ile ilgili mektup yollandı. İşte milyonlarca emeklinin zam beklentisi... 

Fikret İnan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı. İşte Fikret İnan'ın yazdığı o mektup...

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Emekliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi, aylıkların yeniden hesaplanmasını istedi!

Türkiye Emekliler Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir mektup gönderildiğini açıkladı. Özellikle 2000 senesinden sonra emekli olanlar için taleplerin yer aldığı mektupta hangi ifadeler yer aldı?..

İlaç bulamayan eczacılardan Bakan Koca’ya mektup! İlk kez bu kadar çaresiz kaldık!

Türkiye’de birçok ilacın yeterli miktarda bulunamaması üzerine artık bıkan eczacılar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya bir mektup göndererek, artık yaşanan bu durumla baş edemez hale geldiklerini bildirdi.

Elon Musk'tan Twitter açıklaması: Anlaşma ihlal edildi

Tesla ve SpaceX'in hem kurucusu hem de yöneticisi Elon Musk, sosyal medya devi Twitter'ı satın almaya yönelik 44 milyar dolarlık anlaşmanın fesih edilmesi adına yeni bir mektup gönderdi.

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Başar Tosun ve Ceyda Yağmur Gümüşkanat Tosun ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e Kültürpark tepkisi!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ikinci kez onaylanan Kültürpark’a dair imar planlarına ilişkin açıklamalarının ardından Soyer’e açık mektup yazdı. İmar planları açıklamasından sonra Soyer'e Kültürpark ile ilgili "Bu nasıl koruma?" sorusu yöneltildi. 

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Ceyda Erem mektup Haberi

Ceyda Erem mektup

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminden sonra uluslararası kamuoyu ve iş dünyasını bilgilendirmek için yabancı basın organlarına ilanlar veren CNR Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, 166 ülkede, 19 bine yakın firmanın 30 binden fazla profesyonel yöneticisine mektup yolladı. Mektuplarla ilgili bilgi veren Erem, "Türkiye'ye verilen algı hasarını gidermek için biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor" dedi.


Fuarcılık şirketlerinin sektörler üstü konumda olduğunu anlatan Erem, "Ulusal ve uluslararası tüm sektörlerin temsilcilerine ev sahipliği yapıyoruz. Yurtdışında yürütülen Türkiye ile ilgili olumsuz kampanyayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmalıyız.

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Düzenlediğimiz uluslararası fuarlara katılan yabancı yatırımcılara da yaşananları anlatıyoruz. Ülkemize karşı yürütülen algı operasyonunda ekonomimizin imajının zarar görmemesi gerekir" diye konuştu.


KÖRFEZ ÖRNEĞİ VERDİ

1990-1991 döneminde yaşanan Körfez Savaşı sırasında...