11 / 05 / 2024

ceyhan kentsel dönüşüm projeleri son durum

ceyhan kentsel dönüşüm projeleri son durum

Ceyhan'da değişim ve dönüşümün başlaması için start verdiklerini belirten Belediye Başkanı Öztürk, ilçede kentsel dönüşümün öncelikle Köprübaşı ile Özmaya arasında kalan 26,5 dekarlık alanda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm Ceyhan'ın çehresini değiştirecek!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade etti. Öztürk kentsel dönüşümün ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma!

Adana Ceyhan'da bulunan bazı taşınmazların, alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ceyhan Türlübaş'ta kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci devam ediyor!

Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar devam ediyor. Türlübaş Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan binalar Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı. Baret giyerek iş makinesine binen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk I. etap yıkım çalışmasını başlattı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ceyhan Ticaret Borsası'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Oztürk, Ticaret Borsası'nda borsa yönetimi ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Adana Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuyu değerlendirdi.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı. Belediye Başkanı Öztürk, projenin heyecan uyandırdığını söyledi.

ceyhan kentsel dönüşüm projeleri son durum Haberi

ceyhan kentsel dönüşüm projeleri son durum


Ceyhan'da değişim ve dönüşümün başlaması için start verdiklerini belirten Belediye Başkanı Öztürk, ilçede kentsel dönüşümün öncelikle Köprübaşı ile Özmaya arasında kalan 26,5 dekarlık alanda gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Başkan Alemdar Öztürk, 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların iktidarla buluştuğunu ve bu buluşmanın Ceyhan'ın geleceğin aydınlatacağını ifade etti. Kısa sürede Ankara ile Ceyhan arasında büyük bir yakınlaşma olduğuna dikkat çeken Öztürk, bu süre içerisinde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın beraberinde Adana milletvekilleri ile Ceyhan'a gelerek incelemelerde bulunduğu hatırlattı. 

Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce'nin de Ceyhan'ın kentsel dönüşüm ve Toki evleri ihtiyacına dikkat çektiğini belirterek, "Ceyhan'ın hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Kentsel dönüşüm için start verildi. Ceyhan için varız. Onun için...