18 / 05 / 2024

ceyhan osb sanayi büyüme

ceyhan osb sanayi büyüme

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Ceyhan'da kurulması planlanan OSB ile sanayinin gelişmesi, kentleşmenin yönlendirilmesi, çevre sorunlarının önlenmesi, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanılmasından planlandığını belirtti...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

Murat Brava Ceyhan Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Brava Ceyhan Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Nur Başak Ceyhan ve Muharrem Ceyhan tarafından kuruldu.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ceyhan tarafından kuruldu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

2020'de 7 yeni OSB ve 5 sanayi sitesi açılacak!

2020 yılında 7 yeni organize sanayi bölgesi (OSB) ve 5 sanayi sitesi daha tamamlanacak ve böylece 25 bin kişiye istihdam sağlanmış olacak...

Yeni sanayi bölgelerine Yeşil OSB vizyonu!

Sanayinin teknolojik dönüşümü hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayinin teknolojik dönüşümünü Yeşil OSB vizyonumuzla yürütüyoruz. Yeni inşa edilecek sanayi bölgelerinin de bu vizyonla tasarlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Kilis 2. OSB'de 50 sanayi parseli bu yıl firmalara tahsis edildi!

Mevcut 1. OSB'de taleplere cevap verecek parsel kalmaması nedeniyle genişleme çalışmalarına başlanıldı. 128 hektarlık alanda toplam 50 adet sanayi parseli oluşturuldu ve bu parseller 2017'nin ilk çeyreğinde firmalara tahsis edildi.

ceyhan osb sanayi büyüme Haberi

ceyhan osb sanayi büyüme

Yeni dünya düzenindeki teknolojik gelişmelerin üretim merkezlerinde güncel donanımlar oluşturması, endüstriyel kuruluşları seri üretim yapar niteliklere kavuşturmuştur. Küresel yapıdaki ülkemiz gibi belirli coğrafi ajanlar, bu yeni anlayışta yerini alarak Hazar Denizi'nden Arap Yarımadası'na kadar dünya ekonomisinin en önemli stratejik maddesi petrolün bölgemize olumlu transferinin önünü açmıştır. 


Dünya çapında bir enerji merkezi oluşturulmasının planladığı bölgemizde proje alanı, İskenderun Körfezi ile Erzin ve Ceyhan ilçesi sınırlarını kapsamakta olan yaklaşık 128 bin 340 dönüm doğal kara ve deniz (9 kilometrelik sahil şeridi) üzerinde kaya-toprak dolgu ile kazanılacak yaklaşık 8 bin dönümlük alanla birlikte 136 bin dönüm araziyi içermektedir. Proje alanının sahil şeridindeki sınırlarını batıda BTC Ham Petrol Boru Hattı Ceyhan Terminali, doğuda BOTAŞ'a ait tesisler oluşturmaktadır. Proje öncelikleri arasında ham petrol rafinerileri yer...