18 / 05 / 2024

Ceylan Çetinkaya

Ceylan Çetinkaya

Moneta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ağca, Ceylan Çetinkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Esenyurt, Özyurtlar Residence'ta kuruldu.

Seren Ceylan- Michael Shvo çifti New York'taki evinin kapılarını açtı!

İstanbul’da dublaj yaparak geçinen bir genç kızken ABD’nin ünlü milyarderlerinden Michael Shvo ile evlenince hayatı peri masalına dönen Seren Ceylan anne oldu. Shvo çifti, ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal’a evlerini açtı.

Beşiktaş Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde icradan satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde bulunan 2 dairenin toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Mehmet Ceylan: Dönüşümden istifade edenler yerel yönetim ve müteahhitler!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, yüksek emsal artışlarıyla dönüşümden istifade eden yerel yönetim ve müteahhitler olduğunu söyledi. 3'üncü'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde dönüşüm sorunları masaya yatırıldı.

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Çetinkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Antalya Ali Çetinkaya Caddesi kentsel tasarım projesi!

Antalya'da Ali Çetinkaya Caddesi'ne uygulanacak kentsel tasarım projesi cadde esnafı ve vatandaşlara sunuldu. Caddenin müze tadındaki dünyanın ilk caddesi olacağı ifade edildi.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Antalya Ali Çetinkaya Caddesi müze tadında ilk cadde olacak!

Antalya Ali Çetinkaya Caddesi’ne uygulanacak kentsel tasarım projesini cadde esnafı ve vatandaşlara sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel projenin son şeklinin halkın görüş ve katkılarıyla verileceğini söyledi.

Ali Çetinkaya caddesine kentsel tasarım projesi uygulanacak!

Ali Çetinkaya Caddesi’ne uygulanacak kentsel tasarım projesini cadde esnafı ve vatandaşlara sunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel projenin son şeklinin halkın görüş ve katkılarıyla verileceğini söyledi.

Müze tadında cadde: Antalya Ali Çetinkaya Caddesi

Antalya'da Ali Çetinkaya Caddesi'ne uygulanacak kentsel tasarım projesini vatandaşlara sunan Antalya Belediye Başkanı Türel projenin son şeklinin halkın görüş ve katkılarıyla verileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Ceylan Çetinkaya Haberi

Ceylan Çetinkaya

Moneta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ağca, Ceylan Çetinkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Moneta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. MİMARLIK-MÜHENDİSLİK: -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve...