23 / 07 / 2024

Ceylanpınar satışta

Ceylanpınar satışta

İş güvenliği için hazırlanan torba yasayla Türkiye'nin tek tapusuz ilçesi olan Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi satışa çıkarılıyor. Buna göre ilçe kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve satılacak.

Beylikdüzü Violet Diamond 48 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Güven Reform Group İnşaat tarafından doğayla iç içe Gürpınar'da yükselen Violet Diamond projesi 48 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta! İşte Violet Diamond projesiyle ilgili ayrıntılar...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ceylanpınar'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor!

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması yetkilileri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta!

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta... İstanbul'un Anadolu Yakası Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen proje 140 daireden oluşuyor.

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nın 2. kısmı satışta!

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nda merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine şimdi ön satışta.

Nidya Tower Esenyurt satışta 2017!

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Nidya Tower Esenyurt satışta 2017...

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Konutta üretimde var satışta!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünkü yazısında ''konutta üretim de var satışta'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Mehmet Canıtatlı'nın yazısı..

TOKİ, Park Mavera 3'ün satışta olan konutların fiyatını yayınladı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 Projesi'ndeki satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı. 

Nuvo Dragos 1. Etap satışta!

Özderici GYO güvencesiyle inşa edilen, İstanbul Maltepe bölgesinin en önemli marka projelerinden Nuvo Dragos’un tüm inşası tamamlanan 1. Etabında, kalite, tasarım, güvenlik, yaşam ve yatırım değeri yüksek, yaşama hazır daireler çok özel fiyatlarla satışta…

Ceylanpınar satışta Haberi

Ceylanpınar satışta

İş güvenliği için hazırlanan ve Meclis'e sunulan torba yasa i paketiyle bir ilçe satışa çıkarılıyor. Buna göre paketin yasalaşmasının ardından Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi, kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve büyük bölümü Hazine'ye ait olan taşınmazlar, onlan kullanan ilçe halkına satılacak. Böyle bir düzenleme yapılmasının gerekçesi, "Ceylanpınar İlçesi'nin kurulu olduğu bölgede bulunan taşmmazlarm büyük bölümünün Hazine'ye ait olması" olarak gösteriliyor. 


HARCA ESAS DEĞERLER 

Yasa maddesine göre bu arazüerin satış işlemleri, ilçe 'kentsel dönüşüm ve gelişim projesi" olarak ilan edildikten sonra başlayacak. Öncelikle ilçenin imar planında eğitim ve sağlık alanına ayrılanlar yerlar ile fiilen kamu hizmetlerinde kullanılan arazüer ayrüacak. Bunun dışında kalan araziler ise Ceylanpınar Belediyesi'ne bedelsiz olarak devredilecek. Belediye tarafından devralman taşınmazlar, öncelikle bu arazüeri kullananlara satacak. Satış bedelleri "harca esas değerler"...