03 / 05 / 2024

Ceylanpınar Ulu Cami inşaat

Ceylanpınar Ulu Cami inşaat

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan ve yıkım çalışmalarının devam ettiği Ulu Camiyi ziyaret ederek burada çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kadıköy Ulu Cami projesine mahkemeden 'uygun değil' kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kadıköy rıhtımında yapılmak için hazırlanan 'Ulu Cami' projesine onay veren koruma kurulu kararını, İstanbul 3. İdare Mahkemesi iptal etti. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Diyarbakır Kocaköy Ulu Cami restore edildi!

Diyarbakır Kocaeköy'de yer alan Ulu Cami'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Bursa'da silüeti bozan yapılar için kamulaştırma süreci başlatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ulu Cami ve etrafında, Tarihi Hanlar bölgesinde, tarihi silüetimizi bozan, o tarihi yapıların silüetini bozan, Ulu Cami'mizin silüetini bozan yapılara ilişkin bir kamulaştırma süreci başlatacağız" dedi...

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Ceylanpınar Ulu Cami inşaat Haberi

Ceylanpınar Ulu Cami inşaat

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan ve yıkım çalışmalarının devam ettiği Ulu Camiyi ziyaret ederek burada çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Belediye iş makineleri hafriyat kaldırma işine devam ederken çalışmalar hakkında Cami İmamı M. Ali Arslan’dan Belediye Başkanı Menderes Atilla, bilgi aldı. Ceylanpınar’ın merkez camisi olan Ulu Cami’nin yıkılarak müftülük tarafından modern bir cami inşa edileceğini ifade eden Atilla, "Biz Ceylanpınar Belediyesi olarak, iş makinelerimizle yıkım çalışmalarına yardım ediyoruz. Ulu Cami yerine güzel ve modern bir cami inşa edilecek ve halkımızın hizmetine sunulacak. Yıkımı devam eden camimizin hemen arkasında Ceylanpınar Belediyemize ait Kültür evimiz yer alıyor. Halkımız mağdur olmasın diye kültür evimizin üst kısmını cami olarak döşedik. Halkımız geçici olarak burada ibadetlerini gerçekleştiriyor. Ceylanpınar’ımızın Ulu Camisi inşallah...