29 / 04 / 2024

Charles Washington Misick kimdir

Charles Washington Misick kimdir

Charles Washington Misick, "Kamu arazilerini turizm geliştirme projeleri için uzun vadeli tahsis edebiliyoruz. Sınırlı olsa da kumar turizmine izin var. Altyapı projeleri ve inşaat malzemelerinde de Türkler'i bekliyoruz" diye konuştu.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomi profesörü: Türkiye Ekonomi Modeli istisnadan biri sanırım!

Kobe Üniversitesi Ekonomi alanı Profesörü olan Charles Yuji Horioka, 'Türkiye Ekonomi Modeli'ne dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Flaş! Petrol için yeni iddia: Fiyatlar tırmanacak! 

Petrol ve akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeler merakla takip edilirken Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Yardımcısı Adewale Adeyemo Washington'dan korkutan bir açıklama geldi.

ABD'de benzine vergi indirimi gündemde! Biden son kararını verecek

ABD'de benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesi kabul edilen 5 doları görmesi Washington'ın federal benzin yasasını gözden geçirmesine neden oldu. Biden, benzinde uygulanan vergileri kaldırmayı gündeme aldı. Başkanın son kararı hafta sonunda açıklanacak

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rupert Charles H.Ferard tarafından açıldı.

Kaptanlar Kanal İstanbul'la ilgili ne diyor?

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post, İstanbul Boğazı ve Kanal İstanbul’a ilişkin tartışmalarla ilgili bir yazı yayınladı. Yazıda, Kanal İstanbul'la ilgili kaptanların görüşlerine yer verildi.

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Charles Ndoumbe Elong ve Fatih Aslan ortaklığında kuruldu.

Charles Washington Misick kimdir Haberi

Charles Washington Misick kimdir

Karayipler'de 30 bin nüfuslu ama 1.4 milyon turist çeken Turks&Caicos Adalarının maliye, ticaret ve yatırım bakanı Misick, ülkesine yatırımcı çekmek için Türkiye'ye geldi. Misick, "Bize zengin turist geliyor. Kurumlar ve gelir vergimiz yok. Arazi tahsisli turizm projeleri, altyapı ve inşaat malzemelerinde Türkiye'den yatırımcıları bekliyoruz" dedi. İngiltere'ye bağlı olan ama kendi hükümeti bulunan Karayipler'deki Turks&Caicos Adaları'nın maliye, ticaret ve yatırım bakanı Charles Washington Misick. başta turizm yatırımcıları olmak üzere Türkiye'den yatırımcıları ülkesine davet etti. 30 bin nüfuslu ve yaklaşık 600 kilometrekare büyüklüğünde takımadalardan oluşan ülkesinin her yıl toplamda 1.4 milyon turist çektiğini anlatan Misick. "Bunların 1 milyonu kruvaziyer gemileriyle uğrayanlar. 400 bini ise adaya kalmaya geliyor. Bu 400 bin açısından zengin turiste hizmet veriyoruz. Gemiler sadece bir limanımıza geldiği için...