13 / 05 / 2024

chery sakarya arsası

chery sakarya arsası

Çin otomobil markası Chery, Sakarya'ya fabrika kurmak istiyor. Türkiye'de kurmayı planladıkları otomobil fabrikası için Sakarya'da yer bakan şirket yöneticileri, 2 bin dönüm arazi istiyor.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye arsaları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye arsasına ilişkin hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sakarya Büyükşehir'den 9.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı İlçesi Korucuk Mahallesi ve Karakamış Mahallesi'ndeki 7 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor...

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Reysaş GYO, Sakarya'daki 2 arsasını 7.7 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'deki toplam 61 bin 38 metrekare büyüklüğe sahip iki arsasını kiraya verdi. Reysaş bu kiradan 5 yılda yaklaşık 7 milyon 750 bin TL gelir elde edecek.

Reysaş, Sakarya Arifiye'deki deposunu 750 bin dolara kiraladı!

Reysaş GYO Sakarya Arifiye'deki 34 bin 199 metrekarelik arsasının üzerinde yer alan deposunun 2 bin 800 metrekarelik depolama alanını Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'e KDV dahil 750 bin USD'ye kiraladı!

Reysaş GYO Sakarya Arifiye arsası değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye Yukarıkirezce'de 2857 ada- 46 parselde yer alan arsasının 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Sakarya Erenler'de 27.5 milyon TL'ye satılık otel!

Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler'de yer alan arsayı otel ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 27 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye arsası değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO Sakarya Arifiye arsası değerleme raporunu yayınladı.

Yeni Sakarya Stadı 2 yıl içinde tamamlanacak!

Arsası Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Yeni Sakarya Stadı'nın 2 yıl içinde tamamlanacağı bildirildi...

Reysaş GYO Sakarya Arifiye arsasının değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Sakarya Arifiye'de yer alan arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Sakarya Akyazı Mal Müdürlüğü, 105 bin TL'den konut, 130 bin TL'den sanayi alanı satıyor!

Sakarya Akyazı Mal Müdürlüğü, Kuzuluk Orta Mahalle'deki konut arsasını 105 bin TL ve Küçücek İstiklal Mahallesindeki sanayi alanını 130 bin TL'den satışa çıkardı!

Sakarya Arifiye'de 5,5 milyon TL'ye icradan fabrika!

T.C. Sakarya 4. İcra Müdürlüğü, Sakarya ili Arifiye ilçesi Adalıhanlıköy Mahallesinde bulunan fabrika arsası ve binasını toplam 5 milyon 525 bin 343 TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 14 Kasım 2011 Pazartesi günü 12:20-12:30 saatleri arasında gerçekleştiri

Sakarya'da icradan 1.9 milyon TL'ye bina ve arsa!

Sakarya 4. İcra Müdürlüğü; Serdivan'da yer alan bina ve arsasını satıyor. Toplamda 1 milyon 905 bin 938 TL olan arsa ve binanın ihalesi 20 Mayıs 2011 günü Sakarya Adliyesi Mezat Salonu'nda açık arttırma suretiyle yapılacak...

chery sakarya arsası Haberi

chery sakarya arsası

Çinli şirket, arazi sorununu aşması halinde 1 milyar dolarlık yatırım yapacak.

İncelemelerde bulunmak üzere Sakarya'ya gelen Chery fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Birem, Chery Fabrikası Genel Müdürü James Guo ve Mermerler Yönetim Kurulu Başkanı Murat Mermer, Chery Sakarya Bayii Bülbüller Showroom'u ziyaret etti. Şirket yetkilileri, otomobil fabrikasını Sakarya'da kurmak istemelerinde en önemli etkenin Chery'nin Türkiye'deki satış ortalamasında Sakarya'nın en yüksek paya sahip olmasını gösterdi. Bu ildeki incelemeleri sırasında bir keşif uçuşu yaptıklarını belirten Chery Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Birem, keşifte otomobil fabrikası kurmak için öncelikli en elverişli bölgeyi liman olması sebebiyle Karasu ilçesi olarak belirlediklerini söyledi. Mr. Birem, kendilerine 2 bin dönüm arazi gerektiğini, şayet böyle bir alan bulunması halinde otomobil...