27 / 04 / 2024

China Homelife Turkeyde 2 saatte ahşap ev mi inşa ediliyor

China Homelife Turkeyde 2 saatte ahşap ev mi inşa ediliyor

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Borç krizindeki Çinli emlak devi Evergrande Group'a 'cansuyu'!

China Evergrande Group'un, tasfiye davasında bir kez daha erteleme kararı alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre yatırımcılar tarafından sürpriz şekilde algılanan karar Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande için son bir şans şeklinde de yorumlandı

Dünyaca ünlü emlak devi iflas mahkemesine başvuru yaptı!

İki yıl önce temerrüde düşen ve ülkedeki emlak borç krizini hızlandıran emlak devi China Evergrande, ABD'de iflas mahkemesinde alacaklılardan korunma başvurusunda bulundu.

Çinli Evergrande'nin hisseleri atama haberinin ardından yükselişe geçti!

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

Evergrande yine kupon ödemesini yapamadı!

Çin'in en borçlu gayrimenkul geliştirme şirketi olan China Evergrande Group'un iki tahvil için kupon ödemesini yapamadığı açıklandı.

Çin emlak firmasında 313 milyon dolarlık vurgun!

Çin'in en büyük emlak geliştiricilerinden biri olan China Fortune Land Development yaptığı açıklamada varlık yöneticisinin 313 milyon dolarla kayıplara karıştığını açıkladı.

Çin’deki borç krizi emlak şirketlerine sıçrıyor!

Çin’in emlak sektöründeki aşırı borçlanmaya ilişkin tedbirlerinin olumsuz etkileri ve China Evergrande Group’un içinde olduğu borç krizi, büyük emlak şirketlerine de sıçramaya başladı.

Çinli emlak devi Evergrande krizinde son durum ne?

Evergrande'nin iflasının Çin'deki finansal sistemin işlerliğini bozacağıyla ilgili tedirginlikler devam ediyor. Sunac China ve Kaisa Group tahvil kupon ödemelerini yaptığı için sektör destek buldu. Fakat Evergrande ödemelerinden birini 23 Ekim'de yapmazsa tahvilleri temerrüde düşecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satışında belirsizlik!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün; China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway’e satış görüşmelerinde “belirsizlik” oluştu. 

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

Çin'den Avrupa'ya gidecek ilk yük treni 5 Kasım'da Türkiye'de!

Çin'den yola çıkıp, Marmaray'ı kullanarak Avrupa'ya geçecek olan ilk yük treni China Railway Express 5 Kasım'da Türkiye'ye ulaşacak.

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık ve CSSM Co. ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketi kurulacak...

China Homelife Turkeyde 2 saatte ahşap ev mi inşa ediliyor Haberi

China Homelife Turkeyde 2 saatte ahşap ev mi inşa ediliyor

İstanbul’da düzenlenen China Homelife fuarına katılan Çin malı çam ev meraklılarından yoğun ilgi gördü. 50 yıla kadar hiçbir deformasyona uğramadan durabilen çam evler, ustasız 2 saatte inşa edilebiliyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nden Hong Kong’a kadar birçok ülkeye satışı yapılan çam evler 5 bin dolardan (Yaklaşık 15 bin TL) başlayan fiyatlarla Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Dünyada uygun maliyetli, her seviyede kalitede ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajı ile son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin, Türkiye’de China Homelife fuarı ile görücüye çıktı.

 
50 bin çeşit ürün

Fuarda, Türk standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri,...