05 / 05 / 2024

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mega proje

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mega proje

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 2035’te tamamlandığında Türkiye’nin kaderini değiştireceğini iddia ettiği ‘Merkez Türkiye’ projesini 6 dakikalık tanıtım filminin ardından ayrıntılarıyla şöyle anlattı.

Adanalı depremzedelerin evleri ücretsiz teslim edilecek!

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, cumhurbaşkanı adayları mitingler yaparak vaatlerini açıklıyor. CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Adana'da depremzedelere evlerinin ve iş yerlerinin depreme dayanıklı hale getirileceğini söyledi. Ücretsiz yapacak ve sorumluların haklarını geri vereceğ

Kılıçdaroğlu'ndan gençlere ÖTV vaadi! Duyan araç fiyatlarına baktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere vaatlerini açıkladı. İşte ÖTV, burs ve enflasyon konusunda gençlere söz veren Kılıçdaroğlu'nun vaatleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

'ÖTV sıfırlanacak' diyen Kılıçdaroğlu'ndan ÖTV matrah düzenlemesi yorumu

ÖTV matrah düzenlemesiyle bazı sıfır otomobillerde 70 bine kadar indirim gelirken, söz konusu kararın beklentilerin altında kaldığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mega proje Haberi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mega proje

PROJENİN AMACI NE?

Dünyada ticaret yollarını birbirine bağlayan üç proje var, dördüncüsü “Merkez Türkiye” olacak.  4.5 saat uçuş mesafesinde 58 ülkeye 1.5 milyar nüfusa ve 21.6 trilyon dolarlık bir pazara erişim imkanına sahip bir ülke olarak konsolidasyon yüklerin toplandığı ve dağıtıldığı yeni bir koridor olacak. Sadece yolları değil, ekonomileri, yaşamları, kültürleri birbirine bağlayacak; dünyanın merkezini Türkiye yapacak. Türkiye’yi de orta gelir ve orta teknoloji tuzağından kurtaracak, barış ve zenginleşme getirecek.


NE SAĞLAYACAK?

Orta Doğu, Kafkaslar, Orta Asya ve Afrika’ya erişim daha kolaylaşacak. Çin’in Şangay Limanı’ndan gemiye yüklenen ürün Mersin veya İskenderun’a ulaştıktan sonra tren yoluyla ‘Merkez Türkiye’ye gelecek. Ürünler burada depolanacak, işlenecek, ambalajlanacak ve Türkiye’nin çeşitli yerlerine, Avrupa, Rusya, Azerbaycan, İran, Kazakistan ve Türkmenistan’a gönderilecek. Şangay’dan Bakü’ye gönderilen bir mal daha önce...