14 / 05 / 2024

chp şırnak belediye başkan adayı Muhammet Üstün

chp şırnak belediye başkan adayı Muhammet Üstün

CHP Şırnak Belediye Başkan adayı Muhammet Üstün kimdir? Şırnak Başkan adayı Muhammet Üstün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Aday Muhammet Üstün 'ın biyografisi...

Büyükçekmece’deki ölüm villaları soruşturmasında son dakika: 23 şüpheliye dava açıldı!

İstanbul Büyükçekmece'de temelsiz 144 villadan meydana gelen 8.5 milyar Türk Lirası değerindeki lüks siteye rüşvet karşılığı ruhsat verdiği belirlenen CHP'li belediye hakkında soruşturma tamamlandı. İşte detaylar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

İzmir Karaburun'da 190 yıllık cami için yıkım kararı!

Diyanet, İzmir’deki camiyi ibadete kapattı. Çevre Bakanlığı yıkım kararı verdi. CHP’li belediye caminin yıkılmaması için harekete geçti. 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Şırnak'ta esnaf zor durumda! Kiralar arttı, siftah yok!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, "Esnaf son noktaya geldi. Bitmek üzereler. Pandemi sürecinde siftah yapmıyorlar. Kiralar arttı" dedi.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

'Bergama Millet Bahçesi’nin imar planı yok' iddiası!

Bergama’nın önceki dönem CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Millet Bahçesi’nin imar planının olmadığını iddia etti.

chp şırnak belediye başkan adayı Muhammet Üstün Haberi

chp şırnak belediye başkan adayı Muhammet Üstün

Muhammet Üstün kimdir?

1981 doğumlu olan Muhammet Üstün serbest meslekle uğraşmaktadır. 1994-2002 yılları arasında Şırnak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı Genel Sekreteri yapmıştır. 


2002 yılından bu yana da Müteahhitlik ve Yerel Gazetede Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunmaktadır. Siyası yaşamında DYP İl Başkanlığı da yapmış olan Muhammet Üstün daha sonra CHP'ne katılmış ve CHP İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 


2014 yılında ise CHP Şırnak'tan Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş ve adaylığını koymuştur. Muhammet Üstün evli ve üç çocuk babasıdır.


Muhammet Üstün;

Meslek: Serbest Meslek

Eğitim Durumu: Lise

Ünvan: İl Belediye Başkan Adayı

Web Sitesi:

E-Posta:...