16 / 05 / 2024

chp yaşanacak bir istanbul

chp yaşanacak bir istanbul

CHP'nin, 7 Haziran'da genel seçime yönelik "yaşanacak bir İstanbul" sözünün de bulunduğu broşürde, İstanbul'da "kent işçiliği" adı altında projeler hazırlanacağı belirtildi.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

İstanbul'da bugün bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak...

İstanbul ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler ve sokaklar vatandaşların gündeminde yer alıyor. İstanbul'da bugün (16 Ocak Salı) günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar BEDAŞ açıkladı. İşte haberin detayları...

Asgari ücrette bir ilk! 4 işçi komisyonda masada olacak! İşte 2024 asgari ücret zam hesabı!

2024 asgari ücretin belirlenmesine sayılı günler kaldı. Aralık ayında toplanacak olan Asgari ücret Komisyonu'nda bu sene bir ilk yaşanacak. Masada Türk-İş heyetinin 4 üyesini garson, pompacı, berber ve kasap gibi farklı mesleklerden işçiler oluşturacak. İşte detaylar...

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı kullananlara önemli bir uyarı geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu haber büyük önem taşıyor. Haziran ayı kart ekstrelerini kontrol etmeyenler 639,50 TL kesinti yaşayabilir. Kredi kartı aidatı kesintisinin bu aydan itibaren başladığı belirtildi. İşte konu ile ilgili önemli detaylar…

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 15 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 12 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar hemen baksın! İşte 10 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 10 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

chp yaşanacak bir istanbul Haberi

chp yaşanacak bir istanbul

CHP'nin, 7 Haziran genel seçimine yönelik İstanbul için hazırladığı broşürde, şehre büyük meydanlar ve parklar yapılması, işsizlere istihdam oluşturulması, kentsel dönüşümlerde vatandaşın bulunduğu yerde iskan edilmesi, Kuzey Ormanları başta olmak üzere yeşil alanların korunması, raylı ulaşımın artırılması gibi vaatler yer aldı.


 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yaşanacak bir İstanbul" sözünün de bulunduğu broşürde, Türkiye'de en çok işsizin bulunduğu İstanbul'da "kent işçiliği" adı altında yeni istihdam projeleri hazırlanacağı kaydedildi.


İstanbul'da özellikle yoksullara, işsiz genç ve kadınlara yönelik projeler geliştiren CHP, hem sosyal yardımları artıracak, hem de 50 bin kişiyi iş sahibi yapacak.


Kentsel dönüşümde, "kamu-halk" ortaklığını kurmayı planlayan CHP, aidiyet ve komşuluk ilişkilerini gözeterek, proje alanında yaşayanları, kentsel dönüşümden sonra da aynı yerde iskan edecek. Yer değiştirmenin kaçınılmaz olduğu durumlarda, kayıpların tazmin edilmesi...