27 / 05 / 2024

CHPli Gülseverden Soma binası açıklaması

CHPli Gülseverden Soma binası açıklaması

CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Spine Tower'ı da kapsayan imar planı ile ilgili " Spine Tower asla aklanmamıştır tersine verilen haklar geriye alınarak yapılan hatadan dönülmüştür " dedi.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bergama-Soma Demiryolu projesi meclis gündeminde!

Bergama-Soma Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Isparta'da ipotekli tarım arazileri sayısı meclis gündeminde!

Isparta ilinde yabancılara yapılan arazi satışları ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta'da ipotekli tarla sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Isparta ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin güzergah değişimi TBMM'de!

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde belirtilen güzergahın değiştirilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Doğuş Grubu'nun "Soma için hep birlikte" projesi tamamlandı!

Kurulduğu günden beri toplumdan aldığını topluma vermek için çalışan ve toplumsal sorunlara duyarlılıkla yaklaşan Doğuş Grubu , Soma'da yakınlarını kaybedenlere umut olmak için hayata geçirdiği "Soma için hep birlikte" projesini tamamladı...

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Soma Adilköy ilk asfalt yoluna kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Adilköy Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Raşit Yıldıran, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Mahallemiz tarihi boyunca hiç asfalt görmemişti, Büyükşehir Belediyesi yaptı” dedi.

CHPli Gülseverden Soma binası açıklaması Haberi

CHPli Gülseverden Soma binası açıklaması

'Aklamadık ayrıcalıklı imarı geri aldık' 


CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Soma Holding'in hisselerinin bulunduğu Spine Tower'ı da kapsayan imar planı ile bölgede daha önce verilen ayrıcalıkların kaldırıldığını belirterek "Spine Tower asla aklanmamıştır tersine verilen haklar geriye alınarak yapılan hatadan dönülmüştür" dedi. 


Şişli, Maslak ve Çevresi 1/1000'lik uygulama imar planı önceki gün İBB Meclisi'nden 2 üye dışında CHP Grubu'nun ve AKP'lileri "evet" oyu verdi. "CHP'de Soma çatlağı" yorumlarına neden olan plan değişikliği ile ilgili gazetemize açıklama yapan Gülsever, "Daha önce plan notuna konulmak istenen 'plan kabul edilse de mevcut yüksek katlı binaların kazanılmış hakları korunacaktır' ibaresi CHP grubunun ve imar komisyonunun büyük bir mücadelesiyle çıkarıldı" dedi.


Yeni planlar maksimum yapılaşma oranın 2.30'u geçmeyeceğini belirten Gülsever, emsal dışı bırakılan bodrum katların da emsala...