18 / 05 / 2024

Chris Heller Keller Williams

Chris Heller Keller Williams

Kariyeri boyunca 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza atan Heller, 5 Ağustos Salı günü Point Hotel Barbaros'ta “Başarılı kişilerin asla yapamayacağı 20 şey” konulu bir seminer verecek...

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Chris Hemsworth Tazmanya’dan arazi satın aldı!

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth’ün, Tazmanya’dan 15 milyon dolara arazi aldı. 

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

İngiliz marangoz çevre dostu tekerlekli ev yaptı!

İngiltere'de yaşayan ve marangozluk mesleği ile uğraşan Chris Marsh sadece 11 haftada kendisine ahşaptan prefabrik ev yaptı. 17 metrekarelik ev tekerlekleri sayesinde taşınabiliyor.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Chris Heller Keller Williams Haberi

Chris Heller Keller Williams

Gayrimenkul sektörünün ikonları arasında gösterilen Keller Williams Worldwide Başkanı Chris Heller, İstanbul’a geliyor.

Kariyeri boyunca 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza atan Heller, 5 Ağustos Salı günü Point Hotel Barbaros'ta “Başarılı kişilerin asla yapamayacağı 20 şey” konulu bir seminer verecek. 

Tüm gayrimenkul danışmanlarına ve sektörde kariyer hedefleyen herkese açık olan seminerde Chris Heller, 100 lira gibi sadece masrafların karşılandığı sembolik bir ücrete “emlak dünyasında” kendisini zirveye taşıyan yöntemleri anlatacak.

“Bazen yapmak istediklerimizden çok, yapmaktan vazgeçtiklerimiz hayatımızda büyük farklılıklar oluşturur” diyen ABD'li emlak duayeni, işine olan saygısı ve sevgisi sayesinde son 10 yılda her yıl yaklaşık 100 ev satıyor. Chris Heller, gayrimenkul sektörünün en zor dönemi olan son 5 yıl içerisinde satışlarını arttırarak devam ettirdi ve yaklaşık...