14 / 05 / 2024

Cıbıltepe

Cıbıltepe

Cıbıltepe'de yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Türkiye'nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de ikinci etap pistlerde de kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde sezon kapandı!

Kristal karı, sarıçam ormanları ve uzun kayak pistleriyle Türkiye ' nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Cıbıltepe Kayak Merkezi ' nde, kayak sezonu kapandı...

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak.

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler sizin için Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi'ni özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte gurme çay makinesi hakkında merak ettikleriniz.

Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Beklenen büyük Marmara depremi, tedirginlik oluşturmaya devam ederken; uzman isimlerden de konu ile ilgili sık sık açıklamalar geliyor. Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Cıbıltepe Haberi

Cıbıltepe

Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yılbaşı dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.


Aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından ikinci etap pistlerde kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı merkezde, yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Kayak merkezinde faaliyet gösteren otellerdeki doluluk oranları da yüzde 90'a ulaştı.


Bazı ülkelerden ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen yerli ve yabancı turistler, sarıçam ormanlarıyla çevrili pistlerde kayak yapmanın keyfini yaşıyor.


Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinde yoğunluğun başladığını belirterek, yılbaşı için hazırlıkların tamamlandığını, her türlü tedbirin alındığını söyledi.


Mekanik tesislerde gerekli kontrollerin yapıldığını, pistlerin tamamının kar ezme makinesiyle tesviye edilerek, kayak için ideal duruma getirildiğini vurgulayan Gürbüz, "Türkiye'de ve dünyada birçok kayak merkezinin kar sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Sarıkamış'ta ise yaklaşık bir aydır kayak keyfi yaşanıyor. Kayak merkezimizdeki pistlerde 40 santimetre kar var....