04 / 05 / 2024

Cibuti arsa ekonomik bölge

Cibuti arsa ekonomik bölge

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cibuti ile ticari işbirliğinin boyutlarının artırılacağını belirterek, Türk işadamlarına yatırım çağrısında bulundu. İki ülke enerji, su, sağlık ve eğitimde işbirliği yapacak..

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

Ucuza arsa arıyorsanız dikkat! Bu habere hemen bakın

Ekonomik krizi içinde emlak piyasasında meydana gelen 'çılgınlık' sebebiyle vatandaşlar bütçe dostu prefabrik evlere çevrildi. Prefabrik ev yapmak için arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar için sevindirici haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. İşte detaylar.

Dövizde kazanan sanayiciler arsa yatırımına yöneldi!

Ülkenin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ekonomik dalgalanma dönemlerinde hem küçülmek hem de büyümek isteyen sanayiciler arsa yatırımına yöneldi.

Türkiye ve Cibuti arasında arsa devri protokolü imzalandı!

Türkiye ve Cibuti arasında bir protokol imzalandı. Protokole göre, Türkiye, Ankara'da bulunan İncek Diplomatik Site'deki bir arsayı Cibuti'ye, Cibuti de Haramous Sud'da bulunan bir arsayı Türkiye'ye devredecek...

Sıfır gecekondu projesinde Türkiye'nin desteğini bekliyoruz! 

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

Arsa en güvenilir yatırım aracıdır!

Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, "Gayrimenkul sektörü de diğer iş alanları gibi ekonomik dalgalanmalardan etkilenebiliyor. Ama bu durum arsaya yapılan yatırımlarda biraz farklı. Arsa, her zaman kazandıran bir yatırımdır." dedi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Hakkari ve Şırnak'ta arsa fiyatları arttı!

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Kocaeli'de arsa fiyatları arttıkça artıyor!

Kocaeli'de konut sektöründe en önemli sorunlardan biri her geçen gün artan arsa maliyetleri. Artan arsa maliyetlerine bir de ekonomik durgunluk eklenince inşaat sektörü oldukça yavaşladı

Cibuti'de 5 bin dönümlük araziye özel ekonomik bölge!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cibuti ile ticari işbirliğinin boyutlarının artırılacağını belirterek, Türk işadamlarına yatırım çağrısında bulundu. İki ülke enerji, su, sağlık ve eğitimde işbirliği yapacak..

Cibuti arsa ekonomik bölge Haberi

Cibuti arsa ekonomik bölge

Türkiye'den Cibuti'ye cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Cibuti arasındaki ekonomik ticari işbirliğin boyutunun 65 milyon dolar olduğuna dikkat çekerek, "Bu rakam şu anda istenilen seviyede değil ama bunu artırmak mümkün. İşte bu üst düzey ziyaretlerle birlikte inanıyorum ki bu süreç hızlanacaktır" dedi. 


THY UÇUŞ SAYISINI KATLAYACAK 

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulleh ile ortak basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti ile Cibuti Cumhuriyeti hükümetleri arasındaki TİKA Program Koordinasyonu anlaşmasıyla, buradaki eserlerin restorasyonla ayağa kaldırılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftada 7 gün olan Türk Hava Yolları (THY) Türkiye-Cibuti seferlerini 14'e çıkarma teklifinde bulunduklarını belirterek, "Temenni ediyorum ki bu teklifimizin kabulüyle daha farklı bir hareketlilik olacak" değerlendirmesinde bulundu. 


ÖZEL EKONOMİK BÖLGE 

Ziyaretle birlikte Cibuti ile 8 anlaşma imzaladıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,...