19 / 05 / 2024

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Cıc AG tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Tefal, buharlı ütü almak isteyenlerin tam hayalindeki gibi bir ürünü satışa sundu. FV5695 turbo pro buharlı ütüyü görücüye çıkaran Tefal, uygun fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özbey Yıldız, YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri Anonim Şirketi ve Emsolt Investments Bv. ortaklığında kuruldu.

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avrasya GYO Şişli Metrocity C Blok değerleme raporu revize edildi!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cad.Metrocity C Blok 186 nolu bağımsız bölüm yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Metrocity C Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cadaddesi Metrocity C Blok 316 nolu bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Almanya'da inşaat alanında iş gücü ihtiyacı yüksek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier yaptığı açıklamada özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin yabancı ülkelerde nitelikli iş gücü bulmak için daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, sağlık ve inşaat alanlarında iş gücü ihtiyacının yüksek olduğunu söyledi.

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi


Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Cıc AG tarafından kuruldu. 


Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)Şirket, enerji projelerine yönelik mühendislik, anahtar teslim projeler, inşaat ve danışmanlık faaliyetleri ile iştigal eder. Enerji, Mühendislik, İnşaat ve diğer endüstriyel alanlarda yatırım yapar. Kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere, enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmet faaliyetlerinde bunulur, Elektrik enerji sistemlerinin, güneşpanellerinin, fotovoltaik sistemlerinin üretilmesi, ithalatı,ihracatı, toptan ya da perakende alım satımı ve dağıtımını yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Esentepe Mah.Kır Gülü Sok. N.4/26...