06 / 05 / 2024

Cıco Luna sirki

Cıco Luna sirki

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de. Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “CIRCO LUNA” Sirki gösterilerine 04 Aralık 2014 Perşembe günü Meydan Merter AVM’de başlıyor…

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Coşar tarafından kuruldu.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Salgın sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen, Covid-19’un gayrimenkul sektörüyle ilgili etkilerini ve gelecekte neler olacağını değerlendirdi.

Volkan Aslan, Aylin Coşkun' için evini sattı!

Nişanlısı Volkan Aslan ile 10 Eylül'de evlenecek olan şarkıcı Aylin Coşkun, "Volkan kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti. Volkan'ın ömrünü tükettim, 15 yıl beklemişiz, değer tabii" dedi.

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Boyraz ve Sultan Ulunay Boyraz ortaklığıyla kuruldu.

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Coşkun Çalışkan tarafından kuruldu.

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

İşte Aylin Coşkun'un Fulya'daki lüks evi!

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar'a otoparklı cami inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi hizmete açıldı!

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Cıco Luna sirki Haberi

Cıco Luna sirki

Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “CIRCO LUNA” Sirki gösterilerine 04 Aralık  2014 Perşembe günü

Meydan Merter AVM’de başlıyor… Her yaştan izleyici 04-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Meydan Merter AVM’de

muhteşem “CIRCO LUNA” Sirki’ni izleyebilecek.

Meydan Merter AVM ziyaretçilerinin bugünlerde yaptıkları alışveriş keyfi “sirk davetiyesi” ile pekişecek. 08-14 Aralık tarihleri arasında Meydan Merter AVM’de her 75 TL ve üzeri alışverişe 1 adet sirk davetiyesi hediye...