15 / 05 / 2024

Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali

Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali

Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz, Sinanoba’da Rıfat Ilgaz adına bir kültür merkezi kuracaklarını söyledi

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Kupcu İnşaat Otomotiv Danışmanlık Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Kupcu İnşaat Otomotiv Danışmanlık Temizlik Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Küpçü tarafından kuruldu.

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Özçelik tarafından kuruldu.

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aykaç ve Rıfat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Mohamed Salim tarafından kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Hermosa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hermosa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Bilginoğlu tarafından kuruldu.

Erenus Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Erenus Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Kaan Eren tarafından kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali Haberi

Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali


Usta yazar Rıfat Ilgaz, ölümünün 19. yılında “Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali”nde anılıyor. Rıfat Ilgaz’ın müze haline getirilen evinin de ziyaret edildiği etkinlik kapsamında panel, sergi ve konserler düzenleniyor.


Bu akşam son bulacak festivalde, önceki gün de Cideli çocuklardan kurulu 140 kişilik “Rıfat İlgaz Çocuk Korosu” bir konser verdi. Usta yazarın fotoğrafının basılı olduğu tişörtleri giyen çocuklar Ilgaz’ın “Elim eline değsin / Isıtayım üşüdüyse / Boşa gitmesin son sıcaklığım” şiirini yorumladı. 


15 yıldır Cide’de müzik öğretmenliği yapan Muharrem Baz’ın yönetimindeki koro, daha önce de yarışmalardan ödüller almıştı.


Öte yandan Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz da Eylül ayında İstanbul Sinanoba’da, Çınar Yayınları olarak “Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi”nin açılışını yapacaklarım duyurdu. Özellikle çocuklara yönelik tiyatro, müzik çalışmalarının da devam edeceğini belirten Aydın Ilgaz,...