16 / 05 / 2024

çiftçilere elektrik desteği

çiftçilere elektrik desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Merakla beklenen toplantının ardından Erdoğan, çiftçilere verilecek olan elektrik desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, çiftçilere elektrik desteği verilecek mi? ? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Bakanlıktan çiftçilere 1000 liralık prim desteği! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de, Çiftlik Muhasebe Veri Ağı (ÇMVA) sistemine gönüllü dahil olan tarımsal işletmelere bu yıl için 1000 lira katılım desteği sağlanacağı belirtildi.

Depremde zarar gören çiftçilere hayvan desteği!

6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlara destek ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda 386 yetiştiriciye 1095 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Çiftçilere tohum ve gübre desteği!

Ülkemizde çiftçilere verilen desteklerde ekim ayında önemli bir hareketlilik yaşanıyor. Ekim ayının ilk gününden itibaren yurt genelinde çiftçilere yönelik destek araştırmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Mazot ve gübre desteğinin ekim ayında çiftçilerin banka hesaplarına doğrudan transfer edilmesi p

Mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Çiftçiler aman dikkat! Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme! 

Binlerce çiftçi, 2023 mazot ve gübre desteğinin hesaplara yatacağı tarihi dört gözle bekliyor. Peki mazot gübre desteği hesaplara ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Çiftçilere %70 destekli mobil güneş enerjisi sistemi desteği geldi!

Çankırı'daki çiftçilere yönelik başlatılan projede, güneş enerjisi sistemini yüzde 70 destekleme imkanı sunuldu. Bu fırsat üretimin artmasına büyük katkı sağladı ve çiftçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yüzde 70 hibe verilecek. 

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Çiftçilere son dakika müjdesi! Mazot ve gübre desteği bu tarihte Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek! Hemen bakın! 

Çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteği ödeme tarihi belli oldu. İşte Bakan Yumaklı'nın beklenen müjdeyi duyurduğu o açıklaması...

Çiftçilere gübre desteği veriliyor: başvurular başladı

Eylül ayının ortasında, belediyeler çiftçilere sunulan gübre destekleri hakkında kamuya bilgi sunmaya devam ediyorlar. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan çiftçilik destekleri 2023 kapsamında da devam ediyor. Gübre destekleri de çiftçiler tarafından sorgulanmaya başladı.

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

çiftçilere elektrik desteği Haberi

çiftçilere elektrik desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. İki buçuk saat süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, herkesin merak ettiği çiftçilere verilecek olan elektrik faturası desteği ile ilgilide konuştu.

Peki, çiftçilerin elektrik desteği ne zaman verilecek? Çiftçilere elektrik desteği başvurusu ne zaman? Çiftçilere verilecek olan elektrik desteğine başvurular nasıl yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

ÇİFTÇİLERE VERİLECEK OLAN ELEKTRİK DESTEĞİ NEDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere verilecek olan elektrik desteğini ‘Bugün yeni bir düzenlemenin müjdesini veriyoruz’ diyerek duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ÇİFTÇİLERE FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Erdoğan’ın açıklamalarına göre;  Çiftçiler bundan sonra elektrik faturaları aylık ödenme yerine hasat sonunda yani ürünler satılıp gelir elde edildiğinde ödeyebilecek.

Ziraat Bankası çiftçilerin elektrik borçları için açacağı faizsiz kredinin tahsilini hasat döneminin sonunda gerçekleştirecek.

 Çiftçilere önceki dönemden...