30 / 04 / 2024

çiftlik adası satış fiyat

çiftlik adası satış fiyat

Feyizoğlu ailesine ait Çiftlik Adası, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Yıllardır satılık adalar arasında bulunan Çiftlik Adası'nın ihalesi Marmaris Belediyesi çok amaçlı salonda yapıldı. Adaya talip çıkmayınca ihale 12 Eylül tarihine ertelendi.

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın aldı!

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesinde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü 19 milyon 999 bin TL'ye satıyor...

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

İzmir'de Kalem Adası'nın 258 dönümü 400 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kalem Adası'nın 258 dönümü 400 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson,  Atlanta'da bulunan çiftlik evini satışa çıkardı. Johnson çiftlik evi için 7.5 milyon dolar istiyor. 

Kuşadası'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, İğdecik mevkiinde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 189 bin 910 TL'ye satıyor...

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

çiftlik adası satış fiyat Haberi

çiftlik adası satış fiyat


Marmaris’e bağlı Çiftlik Adası, icra yoluyla satışa çıktı. Sekiz milyon 800 bin 63 liradan satışa çıkarılan adaya talip çıkmayınca ihale 12 Eylül tarihine ertelendi.


Bayır Çiftlik koyundaki Feyizoğlu ailesine ait Çiftlik Adası, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Yıllardır satılık adalar arasında bulunan Çiftlik Adası'nın ihalesi Marmaris Belediyesi çok amaçlı salonda yapıldı. Geçen yıllarda vefat eden Çesar Hasır Demir Çelik Fabrikası sahibi Nevzat Feyizoğlu'nun tapulu malı ve yaklaşık 10 yıldır satılık olan adanın banka kredi borcu nedeniyle icra yoluyla satıldığı belirtildi.


Sağlığında adayı satılığa çıkaran Nevzat Feyizoğlu'nun gerekçesinin, sessizliği sevdiği ancak Çiftlik Koyu'nun kalabalıklaşması ve otellerin yapılması olduğu öne sürüldü. Feyizoğlu öldükten sonra satış listelerinde kalan, turizm imarlı olan adaya turizm yatırımcılarının ilgi göstermesi bekleniyor.


Çiftlik Koyu'nda, karaya 250 metre uzaklıkta, üzerinde villa ve...