06 / 05 / 2024

Çiftliköy neresi

Çiftliköy neresi

Çiftlikköy Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Bir önceki mecliste alınan karar özetleriyle ilgili iki konuda ise düzeltme yapılarak oybirliği ile kabul edildi.

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

1936'da Yeşilköy'de taksitle çiftlik satılmış!

Emlak ve Eytam Bankası'nın 1936 yılındaki ilanları arasında Yeşilköy'de yer alan ''Taksitle satılık çiftlik'' de vardı. İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

Deprem anında evin içinde nerede durmalıyız? Depremde binanın ilk neresi çöker?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ölçekli depremin ardından vatandaşlar, deprem anında heyecan yapmamak ya da bilinçli olmak adına araştırmalar yapmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Gümüş için yön neresi? Gümüşü olanlar çabuk... Bu rakamlar canınızı sıkabilir

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Gümüş 2022 senesinde kötü bir yıl geçirirken; bundan sonraki seyrinin nasıl olacağı merak ediliyor. İşte 15 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamaları dolar kurunu hareketlendirdi. Peki dolarda bu hafta nasıl geçti? Dolar/TL'nin gelecek hafta yönü neresi?

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar...

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

Çiftliköy neresi Haberi

Çiftliköy neresi

Çiftlikköy Belediye Meclis Salonu'nda yapılan oturumda 8 gündem maddesi görüşüldü. Oturum başlangıcında meclise bilgi veren Başkan Silpagar, sahil düzenlemesinin başlatıldığı müjdesini vererek, "Sahilimizde yürüyüş parkurlarının, koşu parkurlarının, bisiklet yollarının olmasını düşünüyoruz. 

Mokamp mevkiinde ağaçların kesilmeyeceği, çevreyi bozmayacak, Yalova'da bulunmayan yeni uygulamaların olacağı ve burasını ilgi odağı haline getirecek düzenlemelere başlıyoruz" diye konuştu. 


Bir önceki mecliste alınan karar özetleriyle ilgili iki konuda ise düzeltme yapılarak oybirliği ile kabul edildi. 


İlçenin 5 noktasına yerleştirilecek ATM pointlerin 10 yıllığına kiraya verilmesi oybirliğiyle onaylandı.

İller Bankası kaynağıyla yapılacak olan' elektrik * tasarruf cihazları için "öngörülen rakam ve detayların da meclis kararında belirtilmesi gerektiğini aktaran Başkan Silpagar, bu ledli aydınlatmaların ilçede elektrik aydınlatmalarında yüzde 80'lik bir tasarruf sağlayacağını belirtti. 


İmarla ilgili konuların oy birliği ile imar komisyonuna havale edilmesinin...