06 / 05 / 2024

Çiftliköy

Çiftliköy

Çiftlikköy Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Bir önceki mecliste alınan karar özetleriyle ilgili iki konuda ise düzeltme yapılarak oybirliği ile kabul edildi.

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

1936'da Yeşilköy'de taksitle çiftlik satılmış!

Emlak ve Eytam Bankası'nın 1936 yılındaki ilanları arasında Yeşilköy'de yer alan ''Taksitle satılık çiftlik'' de vardı. İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

İzmir'de mesire alanı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nce Buca Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 318-319 No.lu bölme içerisinde kalan çiftlik B Tipi Mesire Yeri işletme hakkı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Gönen'den çiftlik alıyor!

Büyük şehirlere yakın olma özelliğiyle bilinen Gönen, yerli yabancı yatırımcıların çiftlik için arazi alın ve satın yapanların ilgilendiği bir bölge haline geldi.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Konya'da yaşlı çiftin çiftlik evini yıktılar!

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlik evini ve ahırını yıktı.

Mudanya Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına başlanılan Mudanya'daki Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı. Temelden 36,5 metre yüksekliğe sahip barajın 2019 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Çiftliköy Haberi

Çiftliköy

Çiftlikköy Belediye Meclis Salonu'nda yapılan oturumda 8 gündem maddesi görüşüldü. Oturum başlangıcında meclise bilgi veren Başkan Silpagar, sahil düzenlemesinin başlatıldığı müjdesini vererek, "Sahilimizde yürüyüş parkurlarının, koşu parkurlarının, bisiklet yollarının olmasını düşünüyoruz. 

Mokamp mevkiinde ağaçların kesilmeyeceği, çevreyi bozmayacak, Yalova'da bulunmayan yeni uygulamaların olacağı ve burasını ilgi odağı haline getirecek düzenlemelere başlıyoruz" diye konuştu. 


Bir önceki mecliste alınan karar özetleriyle ilgili iki konuda ise düzeltme yapılarak oybirliği ile kabul edildi. 


İlçenin 5 noktasına yerleştirilecek ATM pointlerin 10 yıllığına kiraya verilmesi oybirliğiyle onaylandı.

İller Bankası kaynağıyla yapılacak olan' elektrik * tasarruf cihazları için "öngörülen rakam ve detayların da meclis kararında belirtilmesi gerektiğini aktaran Başkan Silpagar, bu ledli aydınlatmaların ilçede elektrik aydınlatmalarında yüzde 80'lik bir tasarruf sağlayacağını belirtti. 


İmarla ilgili konuların oy birliği ile imar komisyonuna havale edilmesinin...