19 / 05 / 2024

çig süt desteği ne zaman ödenecek

çig süt desteği ne zaman ödenecek

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 243 bin 128 üreticiye (Çiğ süt) 424 milyon 194 bin lira ödemenin bugün yapılmaya başlanacağını aktardı.

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

Hibe nedir? Hibe desteği nasıl alınır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir?

Hibe, günlük yaşamımızda sıkça karşılaşılan bir kavramdır ve birçok kamu kurumu tarafından sağlanan hibe destekleri nedeniyle giderek daha önem kazanmaktadır. Peki, hibe nedir, hibe desteği ne anlama gelir ve hibe almak ne demek? İşte hibe ile ilgili tüm merak edilen bilgiler…

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Çiğ süt referans fiyatı market satış fiyatlarını etkilemeyecek!

Süt sanayicileri ve üreticileri, 11,5 lira olan çiğ süt referans fiyatının sütün üreticiler tarafından piyasada satıldığı ortalama rakam olduğunu kaydederek, durumun market fiyatlarında bir değişikliğe neden olmayacağını belirtti.

SON DAKİKA HABERİ: Çiğ süt tavsiye fiyatı belirlendi! Yüzde 35,2 zam

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt tavsiye fiyatını belirledi. Bu kapsamda, çiğ süt tavsiye fiyatı 11,5 TL olacak.

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

çig süt desteği ne zaman ödenecek Haberi

çig süt desteği ne zaman ödenecek

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2020'nin ekim kasım ayları için 243 bin 128 üreticiye 1 milyon 550 bin 719 ton çiğ süt için 424 milyon 194 bin lira ödemenin bugün saat 18.00'den itibaren üreticilerin hesaplarına aktarmaya başlayacaklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2020'nin ekim kasım ayları için 243 bin 128 üreticimize 1 milyon 550 bin 719 ton çiğ süt için 424 milyon 194 bin lira ödeme yapacağız." dedi.

Bakan Pakdemirli, destek ödemesini bugün saat 18.00'den itibaren üreticilerin hesaplarına aktarmaya başlayacaklarını aktardı. 

Çiftçiye müjde! Destek ödemeleri 2 katına çıktı!

890 milyon liralık destek ödemeleri bugün hesaplara...