18 / 07 / 2024

çiğli hastane sorunu

çiğli hastane sorunu

Adnan Yılmaz Çiğli TOKİ Devlet Hastanesi'nin 400 yatak kapasitesinden 680 yatak kapasitesine çıkartıldığını belirterek, "İnşaatı neredeyse durma noktasına gelecekken Binali Yıldırım'ın desteğiyle bunun önüne geçtik" dedi

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Muammer Keskin: Şişli'nin en büyük sorunu yapı stoku!

Şişli’nin en büyük sorunlarından birinin yapı stoku olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “İlçemizde zemin sağlam ama binalar ömrünü tamamlamış durumda. Bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmaları hazırlıyoruz” diye konuştu.

Çiğli'ye Millet Bahçesi müjdesi!

AK Parti Çiğli Adayı Okan Korkmaz, projelerini Egeli Sabah’a anlattı. İzmir’in en büyük sorunu Harmandalı çöplüğünü kaldıracaklarını belirten Korkmaz, “Yerine Millet Bahçesi yapacağız” dedi

Şişli Etfal Hastanesi bölünüyor mu?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölünerek Sarıyer-Çayırbaşı ve Seyrantepe’de iki ayrı hastane olarak hizmet vermesi planlanıyor. 

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

İzmir’de dijital Hastane olarak hizmete giren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılışını yapan sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 40 bin yatak kapasiteli 230 tane hastaneyi aynı anda yapabilen dünyada bir başka ülke olmadığını söyledi.

Çiğli'de 34 dönüm hastane alanı satışa çıktı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi, İzmir’de bir büyük alanı daha satışa çıkarttı. Kurum, Maliye Bakanlığı’na ait olan Sağlık Bakanlığı’na tahsisli Çiğli’deki 34 dönüm hastane alanını satma kararı aldı.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, yapımı süren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemede bulundu. Milletvekili Ulema "Hastane inşaatı bitti kısa sürede açılacak'' dedi.

Çiğli'nin en büyük sorunu otopark!

İzmir Çiğli'de özellikle esnafın en büyük sorunu otopark ve yüksek işgaliye ücretleri. Belediyenin borç yükünün esnafa yüklendiğini iddia eden işletmeciler, Başkan Hasan Arslan'dan hizmet bekliyor

1967 yılında Şişli Çocuk Hastanesi yıktırılıp yeniden yaptırılacakmış!

1967 yılında, yılda 320 bin hastanın tedavi gördüğü Şişli Çocuk Hastanesi yıktırılıp yeniden yaptırılacakmış. 70 milyon lira harcanarak yeniden yaptırılacak olan hastane on yılda tamamlanacakmış.

1967 yılında Şişli Çocuk Hastanesi yeniden inşa edilecekmiş!

1967 yılında, Şişli Çocuk Hastanesi'nin yeniden inşasına karar verilmiş ve mimarlar arasında bir proje yarışması açılmış. Yeni yapılacak hastane 750 yataklı olacakmış ve bir Hemşire Koleji inşa edilecekmiş.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2015'te tamamlanacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, yapımı süren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı. 512 yatak kapasiteli modern hastane 2015'te bitirilecek...

çiğli hastane sorunu Haberi

çiğli hastane sorunu


AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Güzeltepe Mahallesi'ndc vatandaşlarla buluştu. Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında, Çiğli TOKİ Devlet Hastanesi'nin 400 yatak kapasitesinden 680 yatak kapasitesine çıkartıldığını da belirterek, "İnşaatı neredeyse durma noktasına gelecekken Binali Yıldırım'ın desteğiyle bunun önüne geçtik. 400 kapasitenin üzerine 280 yatak daha koyarak toplam kapasiteyi 680 yatağa çıkardık. Ayrıca hastane ile birlikte 2 bin kişiye de istihdam olanağı yaratılmış olacak" dedi. Yılmaz, müstakil bir belediye binası istediklerini de belirtti. 


Milliyet...