02 / 05 / 2024

Çığlık filmi evi

Çığlık filmi evi

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

18/3/1924 Tarihli ve 442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile köyde ikamet eden ve köy nüfusuna kayıtlı evi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine satılan taşınmazlar üzerinde bina yapılmaması amaçlanıyor.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Bina dayanıklılık testi her zaman yaptırılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '5/7 hissesi annem, babam ve bende olan binada 2/7 hisse bir başka ailenin. Evi yeniden yaptırmak istiyoruz ama 2/7 hisseye sahip olanlar buna yanaşmıyor. Depreme dayanıklılık testi yaptırıp sonra yeni bina yaptırabilir miyiz?' sorusunu yanıtladı

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Çığlık filmi evi Haberi

Çığlık filmi evi

1996 yapımı meşhur korku filmi Çığlık’ın (Scream) hayranları için, filmin çekildiği konutta kalma imkanı yaratıldı. NTV'de yer alan habere göre; filmde Stu Macher isimli karakterin yaşadığı konut, günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolardan kiraya veriliyor. 

Korku filmi hayranları, gerçek bir Çığlık tecrübesi için çağırılırken, filmin sembolü olan 'hayalet surat', konutun her yerinde karşınıza çıkabiliyor. Evdeki telefon hattı sayesinde ziyaretçiler, aktör David Arquette’nin oynadığı Deputy Dewey karakterinin sesini duyabiliyor.

Ahşap detayların bulunduğu 2,8 milyon dolarlık ev, filmdeki kurgusal korku kasabası Woodsboro'da değil, gerçekte, California'daki Tomales bölgesinde bulunuyor.

Konuklar 455 metrekare büyüklüğündeki malikaneye yaklaşmaya başladığında, onları hayalet surat desenli vitray pencerede karşılıyor.

Filmde ön kapının üzerinde daha ince bir vitray pencere bulunuyordu fakat bu pencere filmin ardından kaldırıldı. Bu ürkütücü görüntü, Çığlık’ın...